ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Created: 06/05/2018 | Updated: 13/07/2020

Στις μέρες μας η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου είναι πολύ διαδεδομένη αφού ένα μεγάλος μέρος των πληροφοριών που ανταλλάσσουμε καθημερινά γίνεται με την χρήση κινητού τηλεφώνου. Έτσι η παρακολούθηση μέσω κινητού πολλές φορές είναι η καλύτερη μέθοδος για να μάθουμε τις πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν.

Έτσι, ένας διαδεδομένος τρόπος παρακολούθησης ενός έξυπνου κινητού τηλεφώνου είναι με την εγκατάσταση ειδικού προγράμματος παρακολούθησης. Το σχετικό λογισμικό παρακολούθησης μπορεί να αγοραστεί μέσω του διαδικτύου και να εγκατασταθεί στο κινητό τηλέφωνο (συσκευή) του προσώπου / ατόμου που θέλουμε να παρακολουθήσουμε. Έτσι η παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων γίνεται ευκολότερη και οικονομικότερη μιας και δεν απαιτείται καμία παρέμβαση στο υλικό (hardware) της συσκευής κινητής τηλεφωνίας.

Ποιες πληροφορίες του κινητού μπορείτε να παρακολουθήστε;

Εφόσον λειτουργήσει ολοκληρωμένα το πρόγραμμα παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου και ανάλογα με τις δυνατότητες που αυτό διαθέτει μπορείτε να παρακολουθήστε:

Επαφές (Contacts)
Ηχογραφημένες Συνομιλίες (Call Recordings)
Καταγραφή Ήχων Περιβάλλοντος Χώρου (Ambient Voice Recording)
Ιστορικό Κλήσεων (Call History)
Μηνύματα SMS (Text Messages)
Τοποθεσίες (Locations)
Επίσκεψη σε Ιστότοπους / Ιστορικό Περιηγητή (Browser History)
Μηνύματα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Emails)
Φωτογραφίες (Photographs) και Βίντεο (Video)
Εγκαταστημένες Εφαρμογές (Installed Applications)
Πληροφορίες Κυψέλης και Ασυρμάτων Δικτύων που συνδέθηκε
Πληροφορίες / Κατάσταση Συσκευής (Σήμα, Μπαταρία, Αποθηκευτικός Χώρος)
Απομακρυσμένη διαχείριση λειτουργιών της συσκευής (Κλείδωμα οθόνης, διακοπή και έναρξη της καταγραφής κτλ.)
Ποιο εξελιγμένα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν και μηνύματα από Viber, WhatsΑpp, Hangouts, Skype, Facebook, Twitter κτλ.

Ποιες συσκευές κινητής τηλεφωνίας μπορούμε να παρακολουθήσουμε με πρόγραμμα;

Η συσκευές κινητής τηλεφωνίας που μπορούμε να παρακολουθήσουμε με πρόγραμμα είναι έξυπνα κινητά τηλέφωνα των παρακάτω  λειτουργικών συστημάτων / κατασκευαστών:

iOS 6+ / Apple iPhone 4+ and all iPads
Android 2.2+/ οι περισσότερες συσκευές διαφόρων κατασκευαστών
Windows Phone 7+ / οι περισσότερες συσκευές διαφόρων κατασκευαστών
Black Berry / οι περισσότερες συσκευές
Αν θέλετε να μάθετε αν υποστηρίζεται η έκδοση του λειτουργικού συστήματος ή ακόμα καλύτερα το μοντέλο της συσκευής που σας ενδιαφέρει χωρίς καμία επιβάρυνση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως εγκαθίσταται το πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού;

Το πρόγραμμα παρακολούθησης εγκαθίσταται (installation / setup) στην συσκευή κινητής τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου (Internet). Η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή (Η/Υ) χρειάζεται σε περίπτωση που απαιτηθεί Jail Break (iPhone / iPad) ή Rooting (Android) ώστε να ενεργοποιηθούν περισσότερες δυνατότητες παρακολούθησης στην συσκευή. Για να γίνει η εγκατάσταση του προγράμματος στην συσκευή είναι απαραίτητη η φυσική πρόσβαση στην συσκευή για λίγη ώρα, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την εγκατάσταση και να διασφαλίσουμε την σωστή και απροβλημάτιστη λειτουργία του. Συνεπώς θα πρέπει να γνωρίζουμε τον κωδικό (PIN) για το ξεκλείδωμα της οθόνης (ή το μοτίβο ξεκλειδώματος οθόνης). Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε και τον κωδικό (PIN) της κάρτας κινητής τηλεφωνίας (SIM), όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο αφού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια άλλη κάρτα SIM για τις δοκιμές μας.

Τι πρέπει να προσέξετε στα προγράμματα παρακολούθησης κινητού;

Μπορείτε να το δοκιμάσετε / επιχειρήσετε και μόνοι σας αλλά χρειάζεται προσοχή για τους παρακάτω λόγους:

Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου είναι νόμιμη για ανήλικα τέκνα από τον κηδεμόνα τους και από εργοδότες που χορηγούν εταιρικά κινητά τηλέφωνα στους υπαλλήλους τους εφόσον τους ενημερώσουν ότι τα εταιρικά κινητά τηλέφωνα παρακολουθούνται.
Είναι πολύ εύκολο να χάσετε τόσο τον χρόνο σας όσο και τα χρήματα σας αγοράζοντας προγράμματα παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων που δεν λειτουργούν.
Πολλά προγράμματα παρακολούθησης έχουν προβλήματα συμβατότητας τόσο με εκδόσεις του λειτουργικού όσο και με διαφορετικά μοντέλα και συσκευές (κυρίως σε κινητά τηλέφωνα Android).
Μερικά προγράμματα απαιτούν το «σπάσιμο» (για iPhone γνωστό ως Jail Brake και για Android γνωστό ως Rooting) της συσκευής τηλεφώνου που εγκαθίστανται. Αυτή δεν είναι μια απλή διαδικασία: εκτός το ότι χάνετε την εγγύηση της κινητής συσκευής κινδυνεύετέ να σταματήσει να λειτουργεί. Συνήθως τα προγράμματα που απαιτούν σπάσιμο του κινητού είναι και τα μόνα που δεν γίνονται αντιληπτά από τον χρήστη, δηλαδή εκτελούνται κρυφά (stealth mode).
Μετά από αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος της κινητής συσκευής πολλά προγράμματα παύουν να λειτουργούν.
Πολλά προγράμματα κλείνουν ξαφνικά εμφανίζοντας μηνύματα αποτυχίας στον χρήστη και έτσι γίνονται αντιληπτά ή εμποδίζουν την ομαλή χρήση της συσκευής.
Ο κίνδυνος που διατρέχεται είναι να γίνει η παρακολούθηση του κινητού αντιληπτή. Ποιο θα ήταν όμως το κόστος μιας τέτοιας αποκάλυψης για την σχέση σας με το άτομο που θέλετε να παρακολουθήσετε;

Τι σας προσφέρουμε για την παρακολούθηση κινητού με πρόγραμμα;
Μπορούμε να σας προσφέρουμε τα παρακάτω:

Να ελέγξουμε ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για το κινητό τηλέφωνο που σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε
Να εγκαταστήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα στην συσκευή που αφενός να λειτουργεί σωστά και αφετέρου να καλύπτει τις ανάγκες παρακολούθησης που έχετε
Να διασφαλίσουμε ότι το σχετικό λογισμικό δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό από τον χρήστη της κινητής συσκευής
Να σας εξηγήσουμε τον τρόπο που λειτουργεί
Να σας επιλύσουμε όποια προβλήματα ή απορίες έχετε κατά την διάρκεια της παρακολούθησης
Να αφαιρέσουμε / διαγράψουμε / απεγκαταστήσουμε το πρόγραμμα από την συσκευή μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης
Πως λειτουργούν τα προγράμματα παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων;
Τα προγράμματα παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων λόγω του περιορισμένου αποθηκευτικού χώρου των συσκευών αλλά και της ανάγκης απομακρυσμένης πρόσβασης ανεβάζουν (upload) μέσω διαδικτύου (internet) κάθε μερικά λεπτά όλα τα νέα δεδομένα και τις πληροφορίες σε κάποιο διαδικτυακό διακομιστή (web server). Εσείς μπορείτε ανά πάσα στιγμή (24 ώρες) με την χρήση ενός περιηγητή διαδικτύου (web browser) και σύνδεσης στο διαδίκτυο (internet) να επισκεφθείτε / σερφάρετε (visit / surf) τον ειδικό ιστότοπο (web site) και με την χρήση ονόματος χρήστη (συνδρομητή) και κωδικών ασφαλείας να εισέλθετε και να ανακτήστε όλες τις απεσταλμένες από το κινητό τηλέφωνο πληροφορίες.

Πόσο κοστίζει το πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου;
Λόγω του τρόπου λειτουργίας τους (όπως αναφέρεται παραπάνω) τα προγράμματα παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων είναι πάντα συνδρομητικά. Για να ξεκινήσουμε έχουμε το κόστος προμήθειας (αγοράς) του προγράμματος παρακολούθησης και της αρχικής συνδρομής στην διαδικτυακή υπηρεσία συλλογής δεδομένων παρακολούθησης διάρκειας ενός ή περισσοτέρων μηνών. Η διάρκεια της συνδρομής μπορεί να επεκταθεί ανά πάσα στιγμή πριν την λήξη της με επιπλέον χρήματα (subscription renewal). Οι τιμές των προγραμμάτων παρακολούθησης διαφέρουν ανάλογα με τον προμηθευτή και τις δυνατότητες παρακολούθησης που προσφέρουν.

Ποια είναι η ελάχιστη διάρκεια παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου;
Λόγω του τρόπου λειτουργίας τους (όπως αναφέρεται παραπάνω) τα προγράμματα παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων είναι πάντα συνδρομητικά. Η συντομότερη συνδρομή παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου έχει διάρκεια ένα μήνα. Λίγο πριν την  λήξη της συνδρομής μπορείτε να αποφασίστε αν θα συνεχίστε την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου και να ανανεώστε για άλλο ένα μήνα. Ανανεώνοντας για τρίμηνο, εξάμηνο ή έτος επιτυγχάνετε ακόμα καλύτερες τιμές.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου;
Η τιμή των υπηρεσιών παρακολούθησης ενός κινητού διαφοροποιούνται ανάλογα:

Με τον τύπο / μοντέλο του κινητού τηλεφώνου
Ποιες πληροφορίες θέλουμε να παρακολουθήσουμε
Διάρκεια παρακολούθησης (λόγω της συνδρομητικής φύσης των προγραμμάτων παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων)
Που και πότε μπορούμε να έχουμε φυσική πρόσβαση στην συσκευή κινητής τηλεφωνίας
Πως μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου;
Προτείνουμε να μας τηλεφωνήσετε ώστε να ενημερωθείτε εντελώς δωρεάν για το κόστος της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου που σας ενδιαφέρει (κόστος εγκατάστασης λογισμικού + κόστος μηνιαίας συνδρομής).

Επισήμανση για τις παρακολουθήσεις κινητών ή σταθερών τηλεφώνων:
Σε κάθε περίπτωση εγκατάστασης κρυφής εφαρμογής ακολουθείται ό,τι ορίζει η νομοθεσία του κράτους. Παρακαλούμε ενημερωθείτε για το νόμο προστασίας των προσωπικών δεδομένων.Δείτε τα άρθρα από το blog μας!

 • Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ηλεκτροπληξία παιδιών σε πισίνα

  Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ηλεκτροπληξία παιδιών σε πισίνα

  Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ηλεκτροπληξία παιδιών σε πισίνα.[..]

 • Παίζει το παιδί σας παιχνίδια στο internet; Υψηλοί κίνδυνοι στο online gaming

  Παίζει το παιδί σας παιχνίδια στο internet; Υψηλοί κίνδυνοι στο online gaming

  Παίζει το παιδί σας παιχνίδια στο ίντερνετ; Δώστε ιδιαίτερη προσοχή καθώς το online gaming εγκυμονεί πολύ υψηλούς κινδύνους![..]

 • Φεύγεις διακοπές; Τι μέτρα προφύλαξης πήρες;

  Φεύγεις διακοπές; Τι μέτρα προφύλαξης πήρες;

  Πριν φύγουμε για διακοπές, καλό είναι να λάβουμε ορισμένα μέτρα προφύλαξης, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε όσο γίνεται μια σειρά από κινδύνο[..]

 • Oύτε τον αστυνομικό έκανα ποτέ, ούτε τον ντετέκτιβ, δήλωσε ο Πάνος Σόμπολος

  Oύτε τον αστυνομικό έκανα ποτέ, ούτε τον ντετέκτιβ, δήλωσε ο Πάνος Σόμπολος

  Σόμπολος: ούτε τον αστυνομικό έκανα ποτέ ούτε τον ντετέκτιβ! Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα όπως τα έζησε ο δημοσιογράφος που [..]

 • Το παιδί Ζιγκ Ζαγκ

  Το παιδί Ζιγκ Ζαγκ

  Μια νέα βραβευμένη παιδική ταινία με τίτλο «Το παιδί Ζιγκ Ζαγκ» παίζεται στους κινηματογράφους. Ο Nono είναι δεκατριών χρόνων και θέλει[..]

 • Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου με πρόγραμμα

  Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου με πρόγραμμα

  Στις μέρες μας η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου είναι πολύ διαδεδομένη αφού ένα μεγάλος μέρος των πληροφοριών που ανταλλάσσουμε καθημε[..]

 • Σύστημα αναγνώρισης πινακίδων οχημάτων

  Σύστημα αναγνώρισης πινακίδων οχημάτων

  Σύστημα αναγνώρισης πινακίδων οχημάτων: H ΕΛ.ΑΣ. εξαρθρώνει συμμορίες κακοποιών και εντοπίζει εκατοντάδες κλεμμένα αυτοκίνητα με ένα νέ[..]

 • Εξέταση DNA αποκάλυψε έγκλημα που είχε διαπραχθεί πριν 30 χρόνια

  Εξέταση DNA αποκάλυψε έγκλημα που είχε διαπραχθεί πριν 30 χρόνια

  Στην αυτοκτονία κατέφυγε ένας άντρας από το Fairfield της Καλιφόρνια, μετά την αποκάλυψη ότι ήταν ο ένοχος ενός εγκλήματος που είχε δια[..]

 • Έρευνες για 65χρονο που εξαφανίστηκε από την Αχαΐα

  Έρευνες για 65χρονο που εξαφανίστηκε από την Αχαΐα

  Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 65χρονου άνδρα από τις Αλυκές της Κάτω Αχαγιάς, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης.[..]

 • Το οργανωμένο έγκλημα κοστίζει στις επιχειρήσεις πάνω από $315 δισ. ετησίως

  Το οργανωμένο έγκλημα κοστίζει στις επιχειρήσεις πάνω από $315 δισ. ετησίως

  Το οργανωμένο έγκλημα κοστίζει στις επιχειρήσεις πάνω από $315 δισ. ετησίως: Επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο αναμένεται να δαπανήσουν 500[..]

 • Σπείρα εξαπατούσε πολίτες μέσω διαδικτύου

  Σπείρα εξαπατούσε πολίτες μέσω διαδικτύου

  Σπείρα εξαπατούσε πολίτες μέσω διαδικτύου: Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν εγκληματική οργάνωση η[..]

 • Πέντε «νόμιμοι» τρόποι υποκλοπής προσωπικών δεδομένων

  Πέντε «νόμιμοι» τρόποι υποκλοπής προσωπικών δεδομένων

  Πέντε νόμιμοι τρόποι υποκλοπής προσωπικών δεδομένων: Η Jumio, μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες πληρωμών και επαλήθευσης στοιχείων μέσ[..]

 • Φακοί επαφής με κάμερα από την Google

  Φακοί επαφής με κάμερα από την Google

  Φακοί επαφής με κάμερα από την Google: Ένα από τα πιο δημοφιλή σενάρια επιστημονικής φαντασίας φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθ[..]

 • Κυβερνοεγκλήματα: Αυστηρότερες ποινές

  Κυβερνοεγκλήματα: Αυστηρότερες ποινές

  Κυβερνοεγκλήματα: Αυστηρότερες ποινές ενέκρινε το Ευρωκοινοβούλιο. Εγκρίνοντας την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με 541 ψήφους υπέρ.[..]

 • Ραγδαία άνοδος των ηλεκτρονικών επιθέσεων – phishing

  Ραγδαία άνοδος των ηλεκτρονικών επιθέσεων – phishing

  Ραγδαία άνοδος των ηλεκτρονικών επιθέσεων, phishing, για κλοπή προσωπικών στοιχείων: Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Kaspersky L[..]

 • Νέα απάτη ξεγελά τους χρήστες να εγγραφούν σε υπηρεσίες sms επί πληρωμή

  Νέα απάτη ξεγελά τους χρήστες να εγγραφούν σε υπηρεσίες sms επί πληρωμή

  Νέα απάτη ξεγελά τους χρήστες να εγγραφούν σε υπηρεσίες sms επί πληρωμή: Εμπειρογνώμονες ασφάλειας έχουν εντοπίσει αρκετά ανεπιθύμητα μ[..]

 • ηλεκτρονικό έγκλημα, ιος των 100 ευρώ, ιος της αστυνομίας

  ηλεκτρονικό έγκλημα, ιος των 100 ευρώ, ιος της αστυνομίας

  Ηλεκτρονικό έγκλημα, ιος της αστυνομίας, διαδικτυακή απάτη: Κάποιοι επιτήδειοι από την Ουκρανία μπλοκάρουν υπολογιστές και ζητάνε χρήμα[..]

 • 5 Σημάδια ότι παρακολουθούν το κινητό σου

  5 Σημάδια ότι παρακολουθούν το κινητό σου

  Υποψιάζεσαι ότι παρακολουθούν το κινητό σου τηλέφωνο; Υπάρχει τρόπος να το καταλάβεις από ενδείξεις που συντελούν προς αυτή την κατεύθυ[..]

 • Κέντρο Σπουδών, Σχολή για Ιδιωτικούς Ερευνητές, ντετέκτιβ

  Κέντρο Σπουδών, Σχολή για Ιδιωτικούς Ερευνητές, ντετέκτιβ

  Σπουδές Ιδιωτικού Ερευνητή με αναγνωρισμένο πτυχίο στην Ελλάδα, από τον Ιδιωτικό Ερευνητή Κώστα Σωτηρόπουλο και τη σχολή ντετέκτιβ "ΥΠΑ[..]

 • Λέξεις κλειδιά που παρακολουθούν στο Διαδίκτυο οι ΗΠΑ

  Λέξεις κλειδιά που παρακολουθούν στο Διαδίκτυο οι ΗΠΑ

  Λέξεις κλειδιά που παρακολουθούν στο Διαδίκτυο οι ΗΠΑ: Το αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας υποχρεώθηκε να δώσει στη δημοσιότη[..]ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - Τι λένε για εμάς

Ντετέκτιβ με λόγο τιμής και αξιοπρέπεια. Ταχύτατο γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Συστήνω εγγυημένα.

- Χρήστος, Αθήνα

Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με αυτό το γραφείο.(Google translate)

- Alex, Ηνωμένο Βασίλειο

Πραγματικά πολύ σοβαροί στην δουλειά τους....υπεύθυνοι άνθρωποι, συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Niki, Κηφισιά

Δεν μοιράζομαι αυτά που ξέρω και προσπαθώ να του πω ότι τα καταφέρνω για συνεργάτης του. Ωστόσο παίρνω την ευθύνη να σας τον συστήσω ανεπιφύλαχτα.

- ΜΑΝΟΣ, Ελλάδα

Αποδεδειγμένα πλήρη εχεμύθεια και σύντομα αποτελέσματα. Πάνω απ' όλα με τον ανθρωπο γίνεσαι φιλος, λες και γνωρίζεσαι από χρόνια, κάτι σσν γνωστός από παλιά..!

- Κωσταντίνος, Αθήνα

Γραφείο ντετέκτιβ με εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και απόλυτη εχεμύθεια. Μπράβο σας! Θα σας συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Βαγγέλης, Θεσσαλονίκη