Υπόθεση ασέλγειας στον Πειραιά με δύο ανήλικα



Υπόθεση ασέλγειας στον Πειραιά με δύο ανήλικα

Βιαστής και ασέλγεια σε ανήλικα

Created: 05/10/2020

52χρονος που ασελγούσε σε ανήλικα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς την Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Βγήκαν στην επιφάνεια τα στοιχεία ταυτότητας του κατηγορούμενου για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους. Ονομάζεται Μπεκρής Ιωάννης του Γεωργίου και της Ελένης, γεννημένος στις 09/07/1968 στον Πύργο Ηλείας. Στοιχεία της Αστυνομίας αποκαλύπτουν ότι ήταν άστεγος και έγινε σύλληψή του στον Πειραιά ενώ αυτός ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από πολίτη, ο οποίος είδε παιδιά να εισέρχονται σε εγκαταλελειμμένο κτίριο μαζί με τον 52χρονο. Πιάστηκε ο δράσης επ’ αυτοφώρω.

Μάλιστα ο δράστης έχει κατηγορηθεί πάλι στο παρελθόν για τέτοιου είδους πράξεις. Σύμφωνα επίσης με στοιχεία μαρτύρων, έβλεπαν τελευταία μια συνεχή κίνηση του κατηγορούμενου στο εγκαταλελειμμένο κτίριο, κουβαλώντας συνεχώς πράγματα. Ήταν σε κακή κατάσταση και ρακένδυτος. Τα παιδιά βρίσκονταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και οδηγήθηκαν σε ειδικούς ψυχολόγους για περαιτέρω εξετάσεις, και να είναι έτοιμα για να δώσουν αργότερα κατάθεση.

Δημοσιεύθηκε η φωτογραφία του που ισχύει μέχρι τις 24/03/2021, και σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, στοχεύει στην άμεση ανάγκη για προστασία του κοινωνικού συνόλου όσο αφορά την εγκληματική του δράση, και σε διερεύνηση τέλεσης και άλλων παρόμοιων εγκληματικών πράξεων, με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας, σχετικά με όσα εγκλήματα διέπραξε. 



Δείτε τα άρθρα από το blog μας!

  • Πώς γίνεται η παρακολούθηση τηλεφώνου σταθερού και κινητού;

    Πώς γίνεται η παρακολούθηση τηλεφώνου σταθερού και κινητού;

    Η παρακολούθηση τηλεφώνου αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που παρέχουμε. Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου αλλά και σταθε[..] 10 / 11 / 2020

  • Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα από 15χρονη που έσφαξε τη μητέρα της

    Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα από 15χρονη που έσφαξε τη μητέρα της

    Ομολόγησε η 15χρονη μαζί με τον 17χρονο φίλο της ότι μαζί σκότωσαν την 50χρονη μητέρα της στην Αγία Βαρβάρα. Άγριο έγκλημα μπροστά από [..] 09 / 11 / 2020

  • Υπόθεση ασέλγειας στον Πειραιά με δύο ανήλικα

    Υπόθεση ασέλγειας στον Πειραιά με δύο ανήλικα

    52χρονος που ασελγούσε σε ανήλικα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς την Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλεια[..] 05 / 10 / 2020

  • Όπλα στην Καστοριά ικανά για πολεμικές επιχειρήσεις

    Όπλα στην Καστοριά ικανά για πολεμικές επιχειρήσεις

    Χθες ανακάλυψε η αστυνομία στην Καστοριά όπλα ικανά για πολεμικές επιχειρήσεις σε τεράστιο οπλοστάσιο θαμμένο σε έναν χώρο με ιδιοκτήτη[..] 12 / 09 / 2020



ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - Τι λένε για εμάς

Ντετέκτιβ με λόγο τιμής και αξιοπρέπεια. Ταχύτατο γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Συστήνω.

- Χρήστος, Αθήνα

Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με αυτό το γραφείο.(Google translate)

- Alex, Ηνωμένο Βασίλειο

Πραγματικά πολύ σοβαροί στην δουλειά τους....υπεύθυνοι άνθρωποι, συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Niki, Κηφισιά

Δεν μοιράζομαι αυτά που ξέρω και προσπαθώ να του πω ότι τα καταφέρνω για συνεργάτης του. Ωστόσο παίρνω την ευθύνη να σας τον συστήσω ανεπιφύλαχτα.

- ΜΑΝΟΣ, Ελλάδα

Αποδεδειγμένα πλήρη εχεμύθεια και σύντομα αποτελέσματα. Πάνω απ' όλα με τον ανθρωπο γίνεσαι φιλος, λες και γνωρίζεσαι από χρόνια, κάτι σσν γνωστός από παλιά..!

- Κωσταντίνος, Αθήνα

Γραφείο ντετέκτιβ με εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και απόλυτη εχεμύθεια. Μπράβο σας! Θα σας συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Βαγγέλης, Θεσσαλονίκη