ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ



ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Created: 07/05/2018

Στις μέρες μας η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου είναι πολύ διαδεδομένη αφού ένα μεγάλο μέρος των πληροφοριών που ανταλλάσσουμε καθημερινά γίνεται με την χρήση κινητού τηλεφώνου. Έτσι η παρακολούθηση μέσω κινητού πολλές φορές είναι η καλύτερη μέθοδος για να μάθουμε τις πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν.

Έτσι, ένας διαδεδομένος τρόπος παρακολούθησης ενός έξυπνου κινητού τηλεφώνου είναι με την εγκατάσταση ειδικού προγράμματος παρακολούθησης. Το σχετικό λογισμικό παρακολούθησης μπορεί να αγοραστεί μέσω του διαδικτύου και να εγκατασταθεί στο κινητό τηλέφωνο (συσκευή) του προσώπου / ατόμου που θέλουμε να παρακολουθήσουμε.

Έτσι η παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων γίνεται ευκολότερη και οικονομικότερη μιας και δεν απαιτείται καμία παρέμβαση στο υλικό (hardware) της συσκευής κινητής τηλεφωνίας.

Τι συμβουλεύουν τα γραφεία ντετέκτιβ Κ. Σωτηρόπουλος;

Τα γραφεία ντετέκτιβ Κ. Σωτηρόπουλος συμβουλεύουν να απευθύνεστε μόνο στους ειδικούς και να μην πληρώσετε μέσω ίντερνετ σε αμφιβόλου εγκυρότητας ιστοσελίδες!

Ποιες πληροφορίες του κινητού μπορείτε να παρακολουθήστε;

Εφόσον λειτουργήσει ολοκληρωμένα το πρόγραμμα παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου και ανάλογα με τις δυνατότητες που αυτό διαθέτει μπορείτε να παρακολουθήστε:

  1. Επαφές (Contacts)
  2. Ηχογραφημένες Συνομιλίες (Call Recordings)
  3. Καταγραφή Ήχων Περιβάλλοντος Χώρου (Ambient Voice Recording)
  4. Ιστορικό Κλήσεων (Call History)
  5. Μηνύματα SMS (Text Messages)
  6. Τοποθεσίες (Locations)
  7. Επίσκεψη σε Ιστότοπους / Ιστορικό Περιηγητή (Browser History)
  8. Μηνύματα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Emails)
  9. Φωτογραφίες (Photographs) και Βίντεο (Video)
  10. Εγκαταστημένες Εφαρμογές (Installed Applications)
  11. Πληροφορίες Κυψέλης και Ασυρμάτων Δικτύων που συνδέθηκε
  12. Πληροφορίες / Κατάσταση Συσκευής (Σήμα, Μπαταρία, Αποθηκευτικός Χώρος)
  13. Απομακρυσμένη διαχείριση λειτουργιών της συσκευής (Κλείδωμα οθόνης, διακοπή και έναρξη της καταγραφής κτλ.)
  14. Ποιο εξελιγμένα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν και μηνύματα από Viber, WhatsΑpp, Hangouts, Skype, Facebook, Twitter κτλ.

Ποιες συσκευές κινητής τηλεφωνίας μπορούμε να παρακολουθήσουμε με πρόγραμμα;

Η συσκευές κινητής τηλεφωνίας που μπορούμε να παρακολουθήσουμε με πρόγραμμα είναι έξυπνα κινητά τηλέφωνα των παρακάτω  λειτουργικών συστημάτων / κατασκευαστών:

  • iOS 6+ / Apple iPhone 4+ and all iPads
  • Android 2.2+/ οι περισσότερες συσκευές διαφόρων κατασκευαστών
  • Windows Phone 7+ / οι περισσότερες συσκευές διαφόρων κατασκευαστών
  • Black Berry / οι περισσότερες συσκευές

Αν θέλετε να μάθετε αν υποστηρίζεται η έκδοση του λειτουργικού συστήματος ή ακόμα καλύτερα το μοντέλο της συσκευής που σας ενδιαφέρει χωρίς καμία επιβάρυνση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως εγκαθίσταται το πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού;

Το πρόγραμμα παρακολούθησης εγκαθίσταται (installation / setup) στην συσκευή κινητής τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου (Internet). Η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή (Η/Υ) χρειάζεται σε περίπτωση που απαιτηθεί Jail Break (iPhone / iPad) ή Rooting (Android), ώστε να ενεργοποιηθούν περισσότερες δυνατότητες παρακολούθησης στην συσκευή. Για να γίνει η εγκατάσταση του προγράμματος στην συσκευή είναι απαραίτητη η φυσική πρόσβαση στην συσκευή για λίγη ώρα, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την εγκατάσταση και να διασφαλίσουμε την σωστή και απροβλημάτιστη λειτουργία του. Συνεπώς θα πρέπει να γνωρίζουμε τον κωδικό (PIN) για το ξεκλείδωμα της οθόνης (ή το μοτίβο ξεκλειδώματος οθόνης). Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε και τον κωδικό (PIN) της κάρτας κινητής τηλεφωνίας (SIM), όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο αφού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια άλλη κάρτα SIM για τις δοκιμές μας.

Τι πρέπει να προσέξετε στα προγράμματα παρακολούθησης κινητού;

Μπορείτε να το δοκιμάσετε / επιχειρήσετε και μόνοι σας αλλά χρειάζεται προσοχή για τους παρακάτω λόγους:

  1. Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου είναι νόμιμη για ανήλικα τέκνα από τον κηδεμόνα τους και από εργοδότες που χορηγούν εταιρικά κινητά τηλέφωνα στους υπαλλήλους τους εφόσον τους ενημερώσουν ότι τα εταιρικά κινητά τηλέφωνα παρακολουθούνται.
  2. Είναι πολύ εύκολο να χάσετε τόσο τον χρόνο σας όσο και τα χρήματα σας αγοράζοντας προγράμματα παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων που δεν λειτουργούν.
  3. Πολλά προγράμματα παρακολούθησης έχουν προβλήματα συμβατότητας τόσο με εκδόσεις του λειτουργικού όσο και με διαφορετικά μοντέλα και συσκευές (κυρίως σε κινητά τηλέφωνα Android).
  4. Μερικά προγράμματα απαιτούν το «σπάσιμο» (για iPhone γνωστό ως Jail Brake και για Android γνωστό ως Rooting) της συσκευής τηλεφώνου που εγκαθίστανται. Αυτή δεν είναι μια απλή διαδικασία: εκτός το ότι χάνετε την εγγύηση της κινητής συσκευής κινδυνεύετέ να σταματήσει να λειτουργεί. Συνήθως τα προγράμματα που απαιτούν σπάσιμο του κινητού είναι και τα μόνα που δεν γίνονται αντιληπτά από τον χρήστη, δηλαδή εκτελούνται κρυφά (stealth mode).
  5. Μετά από αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος της κινητής συσκευής πολλά προγράμματα παύουν να λειτουργούν.
  6. Πολλά προγράμματα κλείνουν ξαφνικά εμφανίζοντας μηνύματα αποτυχίας στον χρήστη και έτσι γίνονται αντιληπτά ή εμποδίζουν την ομαλή χρήση της συσκευής.
  7. Ο κίνδυνος που διατρέχεται είναι να γίνει η παρακολούθηση του κινητού αντιληπτή. Ποιο θα ήταν όμως το κόστος μιας τέτοιας αποκάλυψης για την σχέση σας με το άτομο που θέλετε να παρακολουθήσετε;

Τι σας προσφέρουμε για την παρακολούθηση κινητού με πρόγραμμα;

Μπορούμε να σας προσφέρουμε τα παρακάτω:

  1. Να ελέγξουμε ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για το κινητό τηλέφωνο που σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε.
  2. Να εγκαταστήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα στην συσκευή που αφενός να λειτουργεί σωστά και αφετέρου να καλύπτει τις ανάγκες παρακολούθησης που έχετε.
  3. Να διασφαλίσουμε ότι το σχετικό λογισμικό δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό από τον χρήστη της κινητής συσκευής.
  4. Να σας εξηγήσουμε τον τρόπο που λειτουργεί.
  5. Να σας επιλύσουμε όποια προβλήματα ή απορίες έχετε κατά την διάρκεια της παρακολούθησης.
  6. Να αφαιρέσουμε / διαγράψουμε / απεγκαταστήσουμε το πρόγραμμα από την συσκευή μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης.

Πως λειτουργούν τα προγράμματα παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων;

Τα προγράμματα παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων λόγω του περιορισμένου αποθηκευτικού χώρου των συσκευών αλλά και της ανάγκης απομακρυσμένης πρόσβασης ανεβάζουν (upload) μέσω διαδικτύου (internet) κάθε μερικά λεπτά όλα τα νέα δεδομένα και τις πληροφορίες σε κάποιο διαδικτυακό διακομιστή (web server). Εσείς μπορείτε ανά πάσα στιγμή (24 ώρες) με την χρήση ενός περιηγητή διαδικτύου (web browser) και σύνδεσης στο διαδίκτυο (internet) να επισκεφθείτε / σερφάρετε (visit / surf) τον ειδικό ιστότοπο (web site) και με την χρήση ονόματος χρήστη (συνδρομητή) και κωδικών ασφαλείας να εισέλθετε και να ανακτήστε όλες τις απεσταλμένες από το κινητό τηλέφωνο πληροφορίες.

Πόσο κοστίζει το πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου;

Λόγω του τρόπου λειτουργίας τους τα προγράμματα παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων είναι πάντα συνδρομητικά. Για να ξεκινήσουμε έχουμε το κόστος προμήθειας (αγοράς) του προγράμματος παρακολούθησης και της αρχικής συνδρομής στην διαδικτυακή υπηρεσία συλλογής δεδομένων παρακολούθησης διάρκειας ενός ή περισσοτέρων μηνών. Η διάρκεια της συνδρομής μπορεί να επεκταθεί ανά πάσα στιγμή πριν την λήξη της με επιπλέον χρήματα (subscription renewal). Οι τιμές των προγραμμάτων παρακολούθησης διαφέρουν ανάλογα με τον προμηθευτή και τις δυνατότητες παρακολούθησης που προσφέρουν.

Ποια είναι η ελάχιστη διάρκεια παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου;

Λόγω του τρόπου λειτουργίας τους (όπως αναφέρεται παραπάνω) τα προγράμματα παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων είναι πάντα συνδρομητικά. Η συντομότερη συνδρομή παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου έχει διάρκεια ένα μήνα. Λίγο πριν την  λήξη της συνδρομής μπορείτε να αποφασίστε αν θα συνεχίστε την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου και να ανανεώστε για άλλο ένα μήνα. Ανανεώνοντας για τρίμηνο, εξάμηνο ή έτος επιτυγχάνετε ακόμα καλύτερες τιμές.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου;

Η τιμή των υπηρεσιών παρακολούθησης ενός κινητού διαφοροποιούνται ανάλογα:

  1. Με τον τύπο / μοντέλο του κινητού τηλεφώνου.
  2. Ποιες πληροφορίες θέλουμε να παρακολουθήσουμε.
  3. Διάρκεια παρακολούθησης (λόγω της συνδρομητικής φύσης των προγραμμάτων παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων).
  4. Που και πότε μπορούμε να έχουμε φυσική πρόσβαση στην συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Πως μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου;

Προτείνουμε να μας τηλεφωνήσετε ώστε να ενημερωθείτε εντελώς δωρεάν για το κόστος της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου που σας ενδιαφέρει (κόστος εγκατάστασης λογισμικού + κόστος μηνιαίας συνδρομής).

Επισήμανση για τις παρακολουθήσεις κινητών ή σταθερών τηλεφώνων:

Σε κάθε περίπτωση εγκατάστασης κρυφής εφαρμογής ακολουθείται ό,τι ορίζει η νομοθεσία του κράτους. Παρακαλούμε ενημερωθείτε για το νόμο προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Τέλος, δείτε και ένα άλλο ενδιαφέρον άρθρο πατώντας εδώ.



Δείτε τα άρθρα από το blog μας!

  • Πώς γίνεται η παρακολούθηση τηλεφώνου σταθερού και κινητού;

    Πώς γίνεται η παρακολούθηση τηλεφώνου σταθερού και κινητού;

    Η παρακολούθηση τηλεφώνου αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που παρέχουμε. Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου αλλά και σταθε[..] 10 / 11 / 2020

  • Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα από 15χρονη που έσφαξε τη μητέρα της

    Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα από 15χρονη που έσφαξε τη μητέρα της

    Ομολόγησε η 15χρονη μαζί με τον 17χρονο φίλο της ότι μαζί σκότωσαν την 50χρονη μητέρα της στην Αγία Βαρβάρα. Άγριο έγκλημα μπροστά από [..] 09 / 11 / 2020

  • Υπόθεση ασέλγειας στον Πειραιά με δύο ανήλικα

    Υπόθεση ασέλγειας στον Πειραιά με δύο ανήλικα

    52χρονος που ασελγούσε σε ανήλικα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς την Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλεια[..] 05 / 10 / 2020

  • Όπλα στην Καστοριά ικανά για πολεμικές επιχειρήσεις

    Όπλα στην Καστοριά ικανά για πολεμικές επιχειρήσεις

    Χθες ανακάλυψε η αστυνομία στην Καστοριά όπλα ικανά για πολεμικές επιχειρήσεις σε τεράστιο οπλοστάσιο θαμμένο σε έναν χώρο με ιδιοκτήτη[..] 12 / 09 / 2020



ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - Τι λένε για εμάς

Ντετέκτιβ με λόγο τιμής και αξιοπρέπεια. Ταχύτατο γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Συστήνω.

- Χρήστος, Αθήνα

Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με αυτό το γραφείο.(Google translate)

- Alex, Ηνωμένο Βασίλειο

Πραγματικά πολύ σοβαροί στην δουλειά τους....υπεύθυνοι άνθρωποι, συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Niki, Κηφισιά

Δεν μοιράζομαι αυτά που ξέρω και προσπαθώ να του πω ότι τα καταφέρνω για συνεργάτης του. Ωστόσο παίρνω την ευθύνη να σας τον συστήσω ανεπιφύλαχτα.

- ΜΑΝΟΣ, Ελλάδα

Αποδεδειγμένα πλήρη εχεμύθεια και σύντομα αποτελέσματα. Πάνω απ' όλα με τον ανθρωπο γίνεσαι φιλος, λες και γνωρίζεσαι από χρόνια, κάτι σσν γνωστός από παλιά..!

- Κωσταντίνος, Αθήνα

Γραφείο ντετέκτιβ με εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και απόλυτη εχεμύθεια. Μπράβο σας! Θα σας συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Βαγγέλης, Θεσσαλονίκη