Εξοπλισμός

Φροντίζουμε να είμαστε πάντοτε ενημερωμένοι και στην καρδιά των εξελίξεων μέσω κατάλληλων σεμιναρίων και συνεργασιών με κατασκευαστές μικροσυσκευών από όλη την Ευρώπη, το Ισραήλ και την Αμερική.

Έχοντας στην διάθεση μας τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου και τα πλέον εξελιγμένα και κατάλληλα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας (κάμερες μικροκάμερες, πομπούς, μικροπομπούς ειδικά εξοπλισμένους, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καταγραφικά υψηλής ευκρίνειας, εργαλεία ελέγχου της ασφάλειας του χώρου, ανιχνευτές ψεύδους, συσκευές εντοπισμού κοριών κ.ά.). Είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε συνθήκη με διακριτικότητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

Παρακολούθηση τηλεφώνου

Η παρακολούθηση σταθερού τηλεφώνου ή κινητού τηλεφώνου με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού επιτρέπεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς και επομένως η χρήση της υπηρεσίας αυτής για αθέμιτους λόγους απαγορεύεται (βάσει του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003).

Η παρακολούθηση μπορεί να κριθεί αναγκαία όταν, για παράδειγμα, υπάρχει η υποψία ότι κάποιος έφηβος εμπλέκεται σε παράνομες πράξεις ή κάνει χρήση ουσιών (και πραγματοποιείται κατόπιν γραπτής γονικής συναίνεσης). Σε αυτές τις περιπτώσεις, μια τέτοια παρέμβαση είναι συχνά σωτήρια, όπως επίσης και σε περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκονται ασθενείς με εκδηλωμένη άνοια ή νόσο Αλτσχάιμερ (Alzheimer).

Εντοπισμός κινητού τηλεφώνου

Διαθέτουμε τις πλέον εξελιγμένες συσκευές GPS με δυνατότητα παρακολούθησης της κινητής συσκευής μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο. Παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα ενοικίασης των συσκευών μέσω των γραφείων μας καλύπτοντας έτσι κάθε σας ανάγκη.

Παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου

Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού ή προγράμματος (λογισμικού) επιτρέπεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς και επομένως η χρήση της υπηρεσίας αυτής για αθέμιτους λόγους απαγορεύεται (βάσει του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003).

Η παρακολούθηση μπορεί να κριθεί αναγκαία όταν, για παράδειγμα, υπάρχει η υποψία ότι κάποιος έφηβος εμπλέκεται σε παράνομες πράξεις ή κάνει χρήση ουσιών (και πραγματοποιείται κατόπιν  γραπτής γονικής συναίνεσης). Σε αυτές τις περιπτώσεις, μια τέτοια παρέμβαση είναι συχνά σωτήρια, όπως επίσης και σε περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκονται ασθενείς με εκδηλωμένη άνοια ή νόσο Αλτσχάιμερ (Alzheimer).

Επίσης η παρακολούθηση από τον εργοδότη των εταιρικών κινητών τηλεφώνων των υπαλλήλων του επιτρέπεται όταν:

  • τα κινητά τηλέφωνα (κινητές συσκευές και τηλεφωνικά νούμερα) ανήκουν στον εργοδότη
  • οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας και όποια άλλα έξοδα συντήρησης των κινητών τηλεφώνων καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τον εργοδότη
  • ο εργοδότης έχει ενημερώσει τους υπαλλήλους του για την παρακολούθηση των εταιρικών κινητών τηλεφώνων τους

Ειδικότερα για την παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου με πρόγραμμα (λογισμικό) και γενικότερα για πληροφορίες για προγράμματα παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου επιλέξτε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.

Τηλεφωνοπροστασία

Επαγγελματικές συζητήσεις, ενδοεταιρική επικοινωνία, απόρρητες συμφωνίες, προσωπικός βίος. Λεγόμενα και εξομολογήσεις που θέλουμε να μείνουν προστατευμένα. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο πιο εύκολος τρόπος για να διαρρεύσει ένα μυστικό είναι μέσω των τηλεφωνικών μας συνδιαλέξεων.

Η παγίδευση ενός τηλεφώνου δεν αποτελεί πλέον σενάριο ταινίας αλλά μία πραγματικότητα που έχει πλήξει πολλούς ανθρώπους, καταστρέφοντας τόσο το επαγγελματικό τους status όσο και την προσωπική τους ζωή.

Το γραφείο μας άμεσα και αποτελεσματικά εξασφαλίζει την δικιά σας τηλεφωνοπροστασία. Κατάλληλα εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι άνθρωποι ελέγχουν με ειδικούς τρόπους και μηχανήματα τις προσωπικές και επαγγελματικές σας τηλεφωνικές γραμμές και μπορούν να σας ενημερώσουν με ακρίβεια εάν η τηλεφωνική σας συσκευή έχει παγιδευτεί και υπάρχει διαρροή των τηλεφωνικών σας συνδιαλέξεων.

Η τηλεφωνοπροστασία είναι μια υπηρεσία που κρίνεται πιο απαραίτητη από ποτέ σε παγκόσμιο επίπεδο. Το δαιδαλώδες σύγχρονο παγκόσμιο εταιρικό περιβάλλον, βιομηχανική κατασκοπεία, αλλά και άνθρωποι που προσλαμβάνονται από άλλους με στόχο να πλήξουν το κύρος σημαντικών προσωπικοτήτων καθιστά την τηλεφωνοπροστασία μία απαραίτητη διαδικασία.

Εντοπισμός απόρρητων κλήσεων

Παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει κάποιες ενέργειες για την εξάλειψη της ανωνυμίας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας αφού κάθε κάτοχος οφείλει να δηλώνει τον αριθμό του επίσημα στην εταιρεία-πάροχο εν τούτοις οι απόρρητες κλήσεις στα κινητά τηλέφωνα ολοένα και αυξάνονται.

Οι λόγοι που υπάρχει αύξηση αυτού του φαινομένου είναι ποικίλοι:

Α) Οι απόρρητες κλήσεις σε προσωπικό επίπεδο λειτουργούν ως ένα είδος συναισθηματικού εκβιασμού.

Β) Σε επαγγελματικό επίπεδο οι απόρρητες κλήσεις μπορούν να αποσπάσουν πληροφορίες μέσω απειλών και εκφοβισμού.

Ανεξάρτητα από το λόγο για τον οποίο δεχόμαστε τέτοιου είδους κλήσεις, το γεγονός και μόνο, προκαλεί μεγάλο αίσθημα φόβου και αναστάτωσης, αλλάζοντας την καθημερινότητά μας κυρίως λόγω της άγνοιας μας σχετικά με τις προθέσεις των ανθρώπων που μας καλούν, κρατώντας κρυφή την ταυτότητά τους.

Με κάθε νόμιμο μέσο σας παρέχουμε ασφάλεια και πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημά σας.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών υποχρεούνται να βρίσκονται στα πλαίσια του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 και αφορά στους ιδιωτικούς ερευνητές.

Συστήματα παρακολούθησης

Η χρήση συστημάτων παρακολούθησης γίνεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς και η χρήση αυτής της υπηρεσίας για αθέμιτους λόγους δεν επιτρέπεται (βάσει του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003).

Τα συστήματα παρακολούθησης περιλαμβάνουν κάμερες παρακολούθησης, καταγραφικά, κοριούς και ότι άλλο κρίνεται απαραίτητο για την επιτήρηση ενός χώρου.

Το γραφείο μας φροντίζει να εφοδιάζεται και να έχει πάντα στην κατοχή του εξοπλισμό και συστήματα παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε η έρευνα μας να είναι ολοκληρωμένη.

Σε κάθε τομέα έρευνας, τα συστήματα παρακολούθησης παίζουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία μιας υπόθεσης.

Ανιχνεύσεις παγιδευμένων χώρων

Το γραφείο μας έχοντας μία τεράστια εμπειρία σε θέματα λήψης αντιμέτρων ασφαλείας, προσφέρει έναν εξονυχιστικό έλεγχο του ιδιωτικού και του επαγγελματικού σας χώρου. Με τις πλέον σύγχρονες συσκευές εντοπισμού κοριών, και εντοπισμού άλλων μέσων παγίδευσης σας εξασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, με έρευνα στοχευμένη στα κατάλληλα σημεία.

Με απόλυτη διακριτικότητα και εμπιστευτικότητα, σας παραδίδουμε αναφορά με το σύνολο των ευρημάτων.

Εντοπισμός μέσω GPS

Η χρήση συστήματος εντοπισμού μέσω GPS γίνεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς και η χρήση αυτής της υπηρεσίας για αθέμιτους λόγους δεν επιτρέπεται (βάσει του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003).

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, πρόσφατα, υπό όρους και προϋποθέσεις, έδωσε το «πράσινο φως» με την υπ’ αριθμόν 112/2012 απόφασή της για τη χρήση συσκευών γεωεντοπισμού, μέσω συνδρομής, σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και σε ανήλικους. Οι υπηρεσίες επιτρέπουν στον «συνδρομητή» να λαμβάνει γνώση της γεωγραφικής θέσης αυτού που φοράει την εν λόγω συσκευή, η οποία είναι μικρού μεγέθους, μπορεί να έχει μορφή κουτιού ή ρολογιού, περιλαμβάνει κύκλωμα κινητής τηλεφωνίας (GSM), σύστημα γεωγραφικού προσδιορισμού θέσης (GPS) και κουμπί πανικού.

Ωστόσο, πρέπει να υπογραμμιστεί ότι στην περίπτωση που ο φέρων τη συσκευή γεωεντοπισμού και ο συνδρομητής, είναι διαφορετικά πρόσωπα, «τότε θα πρέπει ο φέρων να έχει προηγουμένως ενημερωθεί και συγκατατεθεί ως προς την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Για τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα θα πρέπει να υπάρχει η έγγραφη συγκατάθεση του φέροντα. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο φέρων είναι ενήλικος και στερείται δικαιοπρακτικής ικανότητας, τότε η συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων δίνεται εγγράφως από τον δικαστικό συμπαραστάτη. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο φέρων είναι ανήλικος, τότε απαιτείται η συγκατάθεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα του ανηλίκου».

Το GPS αποτελεί το πλέον σύγχρονο και διαδεδομένο μέσο εντοπισμού οποιουδήποτε σημείου στο χάρτη με απόλυτη ακρίβεια. Με τη χρήση GPS μπορούμε να εντοπίσουμε ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε άτομο ή όχημα μας ενδιαφέρει. Η ανίχνευση γίνεται σε πραγματικό χρόνο και είναι απόλυτα αξιόπιστη.

Το γραφείο μας διαθέτει τις πλέον εξελιγμένες συσκευές GPS με δυνατότητα παρακολούθησης της συσκευής μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο.

Παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα ενοικίασης των συσκευών μέσω των γραφείων μας καλύπτοντας έτσι κάθε σας ανάγκη.

Ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων

Το φαινόμενο της διαγραφής δεδομένων από κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές είναι μία «πληγή» της σύγχρονης τεχνολογικής πραγματικότητας.

Συχνά στο παρελθόν η απώλεια πληροφοριών από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά ήταν για το μέσο άνθρωπο γεγονός μη αναστρέψιμο. Η νέα τεχνολογία ήρθε να αλλάξει πλέον τα δεδομένα.
Με τη συνδρομή κατάλληλου εξοπλισμού επαναφέρουμε οποιαδήποτε πληροφορία έχει διαγραφεί από το κινητό σας τηλέφωνο ή τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.

Η ανάκτηση δεδομένων πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από επαγγελματίες που λειτουργούν εντός του νόμιμου πλαισίου και σέβονται απόλυτα τα προσωπικά σας στοιχεία.

Ειδικές υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας

Η τεχνολογία παίζει πλέον έναν ιδιαίτερα καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Ένας μεγάλος όγκος πληροφοριών που ανταλλάσσουμε καθημερινά διακινείται μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών (Η/Υ) και κινητών τηλεφώνων (mobile phones).

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το πως μπορείτε να προστατευθείτε αλλά και για το πως να εκμεταλλευτείτε την τελευταία τεχνολογία προς όφελός σας.