Συλλογή τεκμηριωμένων στοιχείων

Συχνά κάποιος βρίσκεται στην αίθουσα του δικαστηρίου με τη βεβαιότητα ότι έχει μία στέρεα υπόθεση, με όλα τα κατάλληλα στοιχεία, για να βρεθεί προ εκπλήξεως όταν το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο.
Στόχος του γραφείου μας είναι να αναλύουμε κάθε πτυχή μιας υπόθεσης, λαμβάνοντας υπόψη ακόμα και τις πιο δύσκολες και ασυνήθιστες παραμέτρους και να συλλέγουμε το μέγιστο αριθμό στοιχείων στον ελάχιστο χρόνο. Προσφέρουμε λύσεις ακόμα και σε περιπτώσεις, που κατά πολλούς η προσπάθεια θα ήταν μάταιη προστατεύοντας παράλληλα κάθε στοιχείο, που λειτουργεί προς όφελος της υπόθεση από την πιθανότητα να διαρρεύσει και να καταλήξει στους λάθος ανθρώπους.

Κληρονομικά

Τα κληρονομικά δυστυχώς μπορούν να εξελιχθούν σε απίστευτα χρονοβόρες καταστάσεις δίχως τέλος. Το γραφείο μας με αντικειμενικότητα μέσω απόλυτα νόμιμων διαδικασιών, μπορεί σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσει το νεφελώδες αυτό τοπίο, ενημερώνοντας σας πλήρως σχετικά με τα δικαιώματα σας και καθιστώντας σαφές το τι μπορείτε να διεκδικήσετε έτσι ώστε η υπόθεσή σας να μην αποδειχτεί ζημιογόνος.

Δικαστικές έρευνες

Οι άνθρωποι που έχουν να αντιμετωπίσουν μια δικαστική υπόθεση πάρα πολύ συχνά κάνουν βεβιασμένες κινήσεις στον τομέα της έρευνας. Συχνά ο κατήγορος γίνεται κατηγορούμενος από τη μία στιγμή στην άλλη λόγω κακών χειρισμών και έλλειψης πολύτιμων αποδεικτικών στοιχείων.
Οι κατάλληλες ενέργειες στον τομέα των δικαστικών ερευνών, μπορούν να φέρουν στο φως ακόμα και τα πιο δυσεύρετα στοιχεία με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Η αποτελεσματικότητά μας σας δίνει την σιγουριά ότι η υπόθεσή σας θα έχει την εξέλιξη που επιθυμείτε.

Εντοπισμός μαρτύρων

Ο ρόλος των μαρτύρων παίζει καθοριστικό ρόλο σε μια δικαστική υπόθεση. Ο εντοπισμός των μαρτύρων και η εν γένει παρακολούθηση με σκοπό τη συλλογή στοιχείων απαιτούν συντονισμένη δράση και μεθοδικότητα.
Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες που στελεχώνουν τα γραφεία μας, αναλύουν και αξιολογούν την κάθε υπόθεση ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπόψη ακόμη και τις πιο δύσκολες και ασυνήθιστες παραμέτρους. Έτσι, είναι σε θέση να εντοπίσουν τους κατάλληλους μάρτυρες, θωρακίζοντας την υπόθεση σας από όλες τις πλευρές, εξασφαλίζοντας τη σιγουριά ενός θετικού αποτελέσματος και τη διαλεύκανση της αλήθειας.

Δικαστικές – Εγκληματολογικές έρευνες

Οι εγκληματολογικές έρευνες και οι αρπαγές ανηλίκων είναι ιδιαίτερα επίπονες και σκληρές υποθέσεις.

Χάρη στο ευρύ δίκτυο συνδέσμων που διαθέτουμε φωτίζουμε ακόμα και την πιο σκοτεινή πλευρά κάθε υπόθεσης, με απόλυτο ήθος και με πλήρη ευθύνη σε κάθε στάδιο έρευνας.
Για την εξιχνίαση των εγκληματολογικών ερευνών όπως φόνοι, ληστείες και απαγωγές, χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους της τεχνολογίας και της επιστήμης για την ανάλυση γενετικών αποτυπωμάτων, γενετικού υλικού, αίματος και σιέλου.
Η πολυετής πείρα στο αντικείμενο και η μεθοδικότητα με την οποία προσεγγίζουμε τις ευαίσθητες αυτές υποθέσεις, μας δίνει τη δυνατότητα να φτάνουμε με επιτυχία στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας

Ως σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας νοείται οποιαδήποτε σωματική, λεκτική ή υπονοούμενη έκφραση η οποία μειώνει και προσβάλλει την προσωπικότητα του ατόμου. Θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης σε μεγαλύτερο ποσοστό είναι οι γυναίκες, γεγονός όμως είναι ότι στις μέρες μας παρατηρείται και μία αύξηση της σεξουαλικής παρενόχλησης προς το ανδρικό φύλο.
Μέσω διακριτικής παρακολούθησης, αλλά και των ενεργειών που θα κάνετε κάτω από την καθοδήγηση και με την υποστήριξή μας, σας εξασφαλίζουμε την άμεση επίλυση του προβλήματος.