ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

(Διευκρίνιση: ντετέκτιβ είναι πρώην όρος. Νυν επίσημος όρος: γραφεία ιδιωτικών ερευνών) ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Τα γραφεία ντετέκτιβ στα Ιωάννινα Κώστας Σωτηρόπουλος αναλαμβάνουν ιδιωτικές έρευνες στα Ιωάννινα αλλά και σε όλη την Ήπειρο.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Κώστας Σωτηρόπουλος με έδρα την Αθήνα αναλαμβάνουν υποθέσεις ερευνών τόσο στα Ιωάννινα (γνωστά και ως Γιάννενα ή Γιάννινα) όσο και σε όλη στην Ήπειρο. Γενικότερα, τα γραφεία μας ιδρύθηκαν από έμπειρους και ικανούς επαγγελματίες με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικών ερευνών σε όλη την Ελλάδα.

Τα Ιωάννινα είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη του νομού Ιωαννίνων και της Ηπείρου με 111.740 κατοίκους (2011). Τα Ιωάννινα εμπεριέχονται στον ΟΤΑ του Δήμου Ιωαννιτών ο οποίος συμπεριλαμβάνει και τα γειτονικά χωριά. Είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας με πλούσια πολιτιστική παράδοση και σύγχρονες αναπτυξιακές επιχειρήσεις.

Η εγκληματικότητα στην περιοχή των Ιωαννίνων είναι ιδιαίτερα υψηλή. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ληστειών (κυρίως ένοπλων ληστειών) και οι απόπειρες κλοπής είναι ακόμα περισσότερες. Με συντονισμένες ενέργειες αποφάσισαν να προχωρήσουν οι δήμαρχοι, Φιλιατών, Πωγωνίου, Κόνιτσας και Νεστορίου, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της εγκληματικότητας στην ελληνοαλβανική μεθόριο. Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια κοινής σύσκεψης που έγινε στο δημαρχείο Πωγωνίου, στο Καλπάκι Ιωαννίνων. Αυτό γιατί ένα μεγάλο μέρος της εγκληματικότητας προέρχεται από αλλοδαπούς που έχουν εύκολη πρόσβαση μέσω των Ελληνοαλβανικών συνόρων. Άλλο ένα θέμα που προέρχεται από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα είναι η διακίνηση ναρκωτικών από τα καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών.

Έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία εκατοντάδες υποθέσεις ιδιωτικών ερευνών μέχρι σήμερα, διατηρώντας την αξιοπιστία μας στο χρόνο, με τις μαρτυρίες των πελατών μας να αποτελούν τις καλύτερες μας συστάσεις. Τα πλεονεκτήματά μας είναι:

  • Απόλυτη Εχεμύθεια: Δεν θα μάθει κανείς στοιχεία της υπόθεσης σας
  • Διακριτικότητα: Γνωρίζουμε πως να μην γινόμαστε αντιληπτοί
  • Συνέπεια: Κάνουμε ότι συμφωνούμε και υποστηρίζουμε τον πελάτη μας καθόλη την διάρκεια της υπόθεσης του
  • Τιμή / Απόδοση: Η υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών είναι αυτό που παρέχουμε. Οι τιμές μας είναι προσιτές στον πελάτη και ανάλογες των απαιτήσεων της υπόθεσης του.

Ιδιαίτερα για την περιοχή των Ιωαννίνων διαθέτουμε συνεργάτες που γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της περιοχής και συνεργαζόμαστε μαζί τους για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων:

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΩΝΝΙΝΑ ή ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ