Αισθηματικές έρευνες

Η απιστία και οι υποψίες γύρω από αυτήν, είναι ένας βασανιστικός φαύλος κύκλος που μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια μιας σχέσης και να την οδηγήσει στο τέλος της. Οι αμφιβολίες εισβάλουν και διαβρώνουν τα θεμέλια του γάμου ή της σημαντικής σας σχέσης.

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ. Τα γραφεία ντετέκτιβ Κώστας Σωτηρόπουλος αναλαμβάνουν Ιδιωτικές Έρευνες και Προσωπικές Έρευνες.

Το πρώτο και κύριο μέλημά μας όταν κάποιος επισκέπτεται το γραφείο μας για τη διαλεύκανση μιας τέτοιας κατάστασης είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ πελάτη και ιδιωτικού ερευνητή. Μαζί, θα φτιάξουμε ένα πλάνο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε το μέγιστο αριθμό πληροφοριών και αξιολογήσιμων ευρημάτων.

Κάθε αισθηματική έρευνα προσεγγίζεται με εχεμύθεια και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο χειρισμού. Αποκαλύπτουμε κάθε κρυφή πτυχή της ζωής του συντρόφου σας και σας παραδίδουμε κάθε στοιχείο που έχουμε συλλέξει και μαζί ένα τέλος στην αγωνία σας.

Οικογενειακές έρευνες

Η έννοια της οικογένειας αποτελεί το θεμέλιο λίθο κάθε κοινωνίας. Η οικογένεια μας προσφέρει αγάπη, προστασία και ασφάλεια. Η στάση και η συμπεριφορά μας απέναντι στα οικογενειακά προβλήματα μπορεί να μετατρέψει την οικογένεια μας σε τόπο φόβου και μιζέριας ή αντίθετα σε έναν τόπο ειρήνης και αγαλλίασης. Είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε την οικογενειακή μας γαλήνη.

Κάποια από τα οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν:

  • Η συζυγική απιστία
  • Προβλήματα με παιδιά που βρίσκονται στην εφηβεία
  • Ζητήματα κληρονομικών διαφορών και δικαστικές υποθέσεις που διαιωνίζονται

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Σωτηρόπουλος μπορούν να δώσουν λύση στα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζετε με διακριτικότητα και ασφάλεια. Δεν αφήνουμε καμία πληροφορία να διαρρεύσει σε άλλα μέλη της οικογένειας και πάντα δικαιώνουμε την εμπιστοσύνη που μας δίνει ο πελάτης. Οι οικογενειακές σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν ερευνώντας διεξοδικά όλες τις πτυχές του προβλήματος από την πιο απλή μέχρι και την πιο σύνθετη. Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν θα μας δώσουν τεκμηριωμένες απαντήσεις στο πρόβλημα σας.

Απιστία

Οι ποιο διαδεδομένες μορφές απιστίας είναι:

  • απιστία συζύγου – γνωστή και ως συζυγική απιστία ή μοιχεία που αφορά τα παντρεμένα ζευγάρια
  • απιστία συντρόφου – που αφορά τα αρραβωνιασμένα ζευγάρια ή τα ζευγάρια που βρίσκονται σε σοβαρό και πιθανόν μακροχρόνιο δεσμό

Στις μέρες μας η απιστία έχει αλλάξει πρόσωπο και μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και η ανταλλαγή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου. Έτσι πλέον υπάρχει και η διαδικτυακή απιστία που πραγματοποιείται με ηλεκτρονικά μηνύματα ή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα από ενδελεχή παρακολούθηση των καθημερινών κινήσεων προσφέρουμε στον ενδιαφερόμενο ουσιαστικές αποδείξεις που δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση.

Με άκρα εχεμύθεια και τηρώντας το προσωπικό απόρρητο, φέρνουμε στο φως περιπτώσεις απιστίας με απόλυτα τεκμηριωμένες μεθόδους, λειτουργώντας πάντα σύμφωνα με το γράμμα του νόμου.

Έτσι, το γραφείο μας προσφέρει απτές αποδείξεις σχετικά με την ύπαρξη ή όχι απιστίας μεταξύ συζύγων ή συντρόφων.

Τεστ απιστίας

Σε συνεργασία με πιστοποιημένα εργαστήρια το γραφείο μας είναι σε θέση να παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο τεστ απιστίας με πλήρως αξιόπιστα αποτελέσματα.

Δείγμα μπορεί να συλλεχθεί από σεντόνια, ρούχα, εσώρουχα, προφυλακτικά, χαρτομάντηλα, οδοντόβουρτσα, μπουκάλια, μαχαιροπήρουνα, τσίχλα, τρίχες με τη ρίζα τους, σπέρμα, αίμα, ξυραφάκια, αποτσίγαρα, ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση βιολογικού υλικού.

Κατόπιν το γενετικό υλικό αποστέλλεται στο εργαστήριο και κατόπιν ανάλυσης ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μάθει πληροφορίες σχετικά με το πόσο διαφορετικά DNA βρέθηκαν στο δείγμα, το φύλο των ατόμων στα οποία ανήκουν, ακόμα και την ταυτότητα των ατόμων εφόσον υπάρχει συγκρίσιμο δείγμα από αυτά. Η επιτυχία του τεστ απιστίας εξαρτάται από το είδος του δείγματος που θα συλλεχθεί.

Το γραφείο μας κατανοεί την ευαίσθητη φύση όλων των παραπάνω περιπτώσεων γι’ αυτό μεταχειριζόμαστε πάντα τις υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε με την απαραίτητη ευαισθησία, διακριτικότητα και εχεμύθεια.

Τεστ πατρότητας (Test DNA)

Το τεστ πατρότητας (γνωστό και ως Test DNA) διερευνά το κατά πόσο κάποιος είναι ο βιολογικός πατέρας ενός ή περισσοτέρων τέκνων. Με την εξέλιξη της ιατρικής τεχνολογίας και της γενετικής η ακρίβεια των αποτελεσμάτων που δίνει το τεστ πατρότητας αγγίζει το ποσοστό του 99,9%.

Το γραφείο μας μέσα από σειρά επιτυχημένων συνεργασιών με εξειδικευμένα ιατρικά εργαστήρια, είναι σε θέση να προσφέρει DNA Testing ακριβείας.

Το τεστ πατρότητας μπορεί να έχει νομική ισχύ και να χρησιμοποιηθεί σε αστικές υποθέσεις καθώς και σε περιπτώσεις εξακρίβωσης βιολογικών δεσμών.

Όλα τα τεστ πραγματοποιούνται με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια και τα αποτελέσματα είναι άκρως εμπιστευτικά.

Διαζύγιο – Διατροφή (Τεκμηριωμένα Στοιχεία-Αποδείξεις)

Ένα μεγάλο ποσοστό των διαζυγίων δεν αποφασίζονται από κοινού, με αποτέλεσμα η άρνηση του ενός από τους δύο συντρόφους να δεχτεί την κατάσταση να προκαλεί σωρεία προβλημάτων. Συχνά τα πράγματα φτάνουν σε βίαια άκρα με αποτέλεσμα σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχική υγεία των παιδιών.

Καλύπτουμε κάθε πτυχή των προβλημάτων που προκύπτουν από ένα «κακό» διαζύγιο, όπως την άρνηση καταβολής διατροφής, με έρευνα για την οικονομική κατάσταση του γονέα που αρνείται να την καταβάλει, την ενδεχόμενη άσκηση σωματικής βίας, όπως ξυλοδαρμό και βιασμό, λεκτικής όπως τηλεφωνικές και κατά πρόσωπο οχλήσεις από τον ένα εκ των δύο πρώην συζύγων προς τον άλλο κ.λπ. και κάθε άλλης μορφής βίας απέναντι σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας, με καταγεγραμμένα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία.

Προγαμιαίος έλεγχος

Η ραγδαία αύξηση των διαζυγίων τη σημερινή εποχή έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν. Παρόλο που όλοι παντρεύονται με τις καλύτερες προϋποθέσεις, η αλήθεια είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό των γάμων αποτυγχάνει.

Ειδικά στις περιπτώσεις όπου ο ένας εκ των δύο μελλοντικών συζύγων είναι κάτοχος σημαντικής περιουσίας, ο προγαμιαίος έλεγχος κρίνεται απαραίτητος για να αποφευχθούν τα κακώς κείμενα που συχνά προκύπτουν.

Με τον προγαμιαίο έλεγχο μπορούμε να μάθουμε εξακριβωμένες πληροφορίες σχετικά με:

  • Το υπόβαθρο της νύφης και του γαμπρού
  • Πιθανά οικονομικά προβλήματα
  • Παλαιότερα διαζύγια
  • Το συγγενικό τους περιβάλλον
  • Πιθανές κακές προσωπικές συνήθειες των υποψήφιων συζύγων (αλόγιστα έξοδα, τζόγος κ.λπ.)

Ο προγαμιαίος έλεγχος δεν αποτελεί τη συνταγή της επιτυχίας ενός γάμου. Μας δίνει όμως μια σαφέστατη εικόνα για κάθε πτυχή της ζωής του ανθρώπου τον οποίο σκοπεύουμε να βάλουμε στη ζωή μας.

Έλεγχος ιστορικού ενός ατόμου

Έρευνες αυτού του είδους γίνονται συνήθως σε περιπτώσεις εργασιακών, υπαλληλικών ή συνεταιρικών σχέσεων, προγαμιαίων ελέγχων, ελέγχου του κύκλου γνωριμιών ανήλικου παιδιού από τους γονείς προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν κίνδυνοι και απειλές από επικίνδυνες συναναστροφές και άτομα που μπορεί να παρασύρουν το παιδί σε χρήση ναρκωτικών, πορνεία, παιδική πορνογραφία κ.ά.

Ο έλεγχος του ιστορικού ενός προσώπου μπορεί να περιλαμβάνει: α) το οικογενειακό ιστορικό (υπόβαθρο συγγενών, παλαιότερες σχέσεις, αρραβώνες, διαζύγια ή γάμοι), β) εργασιακό ιστορικό ή και πιθανά οικονομικά προβλήματα, γ) Ποινικό μητρώο, βεβαρημένο ιστορικό, τυχόν αξιόποινες πράξεις, τη χώρα καταγωγής, δ) Κοινωνικό ιστορικό πληροφορίες για τον τρόπο ζωής, διεύθυνση κατοικίας, κύκλο γνωριμιών, ε) Ιατρικό ιστορικό μέσω γενετικών εξετάσεων DNA σε συνεργασία με κατάλληλα ιατρικά εργαστήρια.

Οι έρευνες διεξάγονται με άκρα διακριτικότητα και προσφέρουν στον ενδιαφερόμενο όλες τις απαντήσεις που ψάχνει με τεκμηριωμένα στοιχεία.

Κάμερες παρακολούθησης

Οι κάμερες παρακολούθησης διακρίνονται σε εσωτερικού χώρου και εξωτερικού χώρου, και κάμερες IP οι οποίες μεταδίδουν οπτικά δεδομένα μέσω διαδικτύου. Η καταγραφή πληροφοριών από τις κάμερες παρακολούθησης σε επαγγελματικούς και προσωπικούς χώρους, προσφέρουν στην έρευνα εξέχουσας σημασίας πληροφοριακό υλικό που μπορεί να εκτιμηθεί και να αξιολογηθεί κατάλληλα από τον ιδιωτικό ερευνητή.

Κάτι που μπορεί πιθανόν να μην έχει υποπέσει στην αντίληψη κανενός, θα καταγραφεί από τις κάμερες παρακολούθησης και ενδέχεται να αποτελεί καταλυτικό στοιχείο.

Έτσι στην εποχή μας τεχνολογία και ιδιωτική έρευνα πορεύονται μαζί και οι κάμερες παρακολούθησης συγκαταλέγονται στην κορυφή των προτιμήσεων ανάμεσα στα συστήματα παρακολούθησης.

Συσκευές παρακολούθησης

Οι συσκευές παρακολούθησης περιλαμβάνουν διάφορες κατηγορίες, αλλά οι βασικότερες αφορούν κρυφές κάμερες και διάφορα είδη κοριών. Υπάρχουν όμως και διάφορες άλλες συσκευές όπως ψηφιακά καταγραφικά χώρου, GPS trackers, συσκευές νυχτερινής παρακολούθησης, και πολλά άλλα. Επί προσθέτως υπάρχουν και συσκευές που ανιχνεύουν την ύπαρξη συσκευών παρακολούθησης.

Το γραφείο μας έχει τη γνώση της σωστής και κατάλληλης χρήσης αυτών των συσκευών, οι οποίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη γρηγορότερη διαλεύκανση μίας υπόθεσης καθώς βοηθούν στην καταγραφή τεκμηριωμένων στοιχείων.

Προστασία ηλικιωμένων ατόμων

Πολλές οικογένειες προσλαμβάνουν κάποιο άτομο για να φροντίζει τους αγαπημένους τους που χρήζουν βοήθειας λόγω ηλικίας ή ασθένειας.

Πολλά είναι τα κρούσματα όπου το άτομο που έχει προσληφθεί είτε κακοποιεί τον ηλικιωμένο, είτε δεν φροντίζει επαρκώς την υγιεινή του και δεν είναι λίγες οι φορές που ηλικιωμένοι έχουν πέσει θύματα κλοπής.

Προτού κάποιος προβεί σε μία πρόσληψη που αφορά άτομο για τη φροντίδα ηλικιωμένων, εμείς διασταυρώνουμε πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία του ατόμου, την προϋπηρεσία του και το κατά πόσο αυτή υφίσταται, διενεργούμε έλεγχο των συστατικών επιστολών, ακόμα και τηλεφωνική επικοινωνία με προηγούμενους εργοδότες οι οποίοι μας ενημερώνουν για τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό του.

Παρακολούθηση

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών υποχρεούνται να βρίσκονται στα πλαίσια του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 και αναφέρεται στους ιδιωτικούς ερευνητές.

Η παρακολούθηση ατόμων επιτρέπεται αυστηρά κάτω από ορισμένες απαραίτητες προϋποθέσεις όπως:

Παρακολούθηση ανηλίκων: μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν συνεννόησης και πάντα με την νόμιμη ανάθεση (γραπτώς) από τους κηδεμόνες. Για την επιτήρηση των ανηλίκων μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για να διαπιστωθεί ο τρόπος που συμπεριφέρονται εκτός της οικογενείας.

Αντιμετώπιση κρουσμάτων παρακολούθησης: υποψιάζεστε ότι κινδυνεύετε ή ότι παρακολουθούν τις κινήσεις, τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο ή ακόμα και τις τηλεπικοινωνίες σας;

Για την προστασία ή την υπεράσπιση νόμιμων δικαιωμάτων (ατομικών ή οικογενειακών), δικαιώματα της ιδιοκτησίας, πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων το γραφείο μας λειτουργεί πάντοτε εντός του θεσπισμένου νομικού πλαισίου, χωρίς παραβιάσεις και θέτοντας ως μοναδική μας προτεραιότητα την προάσπιση των δικαιωμάτων σας.

Παρακολούθηση τηλεφώνων

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών υποχρεούνται να βρίσκονται στα πλαίσια του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 και αναφέρεται στους ιδιωτικούς ερευνητές.

Η παρακολούθηση τηλεφώνων είναι εκτός αρμοδιότητας των γραφείων ιδιωτικών ερευνών και του ιδιωτικού ερευνητή. Υπάρχουν όμως φορές, όπως σε περίπτωση κηδεμονίας που μπορεί να χρειαστεί να τοποθετηθεί λογισμικό πάντα σε νόμιμη και γραπτή συμφωνία με τους κηδεμόνες του ανηλίκου για να διαπιστωθεί ο τρόπος που συμπεριφέρονται εκτός της οικογένειας. Επίσης, σε περιπτώσεις κάποιας ασθένειας όπως αλτσχάιμερ (alzheimer), όπου χρειάζεται να έχουμε τον έλεγχο του αγαπημένου μας ανθρώπου.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του γραφείου μας δημιουργεί όλο το απαραίτητο δίκτυο προστασίας που προλαμβάνει ή και εξαλείφει την όποια επικινδυνότητα μπορεί να αντιμετωπίζουν ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες του οικείου ή οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Οικονομικά ζητήματα – Εξαπάτηση – Ανεύρεση χρεοφειλετών

Το γραφείο μας διερευνά ενδελεχώς την περίπτωση υπερβολικών απαιτήσεων από πλευράς ασφαλιζομένων ή μετόχων ακόμα και την προσπάθεια εξαπάτησης των εταιρειών μέσω ψευδών ή παραποιημένων στοιχείων.

Επίσης προσφέρουμε ουσιαστικό σχεδιασμό προστασίας εταιριών με μία σειρά προηγμένων υπηρεσιών που προλαμβάνουν τις κακόβουλες κινήσεις εκ των έσω, όπως: καθαρισμό εταιρικών χώρων από κοριούς, «παρακολούθηση» των εργασιακών χώρων, έλεγχο για απάτες – κλοπές, και άλλες υπηρεσίες που εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια.

Ένα άλλο καθημερινό πλέον πρόβλημα είναι η περίπτωση των λεγόμενων «άφαντων» χρεοφειλετών. Οι οικονομικές δυσκολίες της εποχής έχουν φέρει σε δύσκολη θέση πολλές επιχειρήσεις αλλά και φυσικά πρόσωπα τα οποία βρίσκονται σε αδιέξοδο αντιμετωπίζοντας καθημερινά την δυσκολία εντοπισμού των λεγόμενων «άφαντων» οφειλετών. Αναλαμβάνουμε όχι μόνο να εντοπίσουμε τον οφειλέτη, αλλά και να σας παρέχουμε μια πλήρη εικόνα για την οικονομική του κατάσταση, διασταυρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τις πληροφορίες των περιουσιακών του στοιχείων.