Οικονομικά ζητήματα – Εξαπάτηση – Ανεύρεση χρεοφειλετών

Οικονομικά ζητήματα – Εξαπάτηση – Ανεύρεση χρεοφειλετών

Το γραφείο μας διερευνά ενδελεχώς την περίπτωση υπερβολικών απαιτήσεων από πλευράς ασφαλιζομένων ή μετόχων ακόμα και την προσπάθεια εξαπάτησης των εταιρειών μέσω ψευδών ή παραποιημένων στοιχείων.

Επίσης προσφέρουμε ουσιαστικό σχεδιασμό προστασίας εταιριών με μία σειρά προηγμένων υπηρεσιών που προλαμβάνουν τις κακόβουλες κινήσεις εκ των έσω, όπως: καθαρισμό εταιρικών χώρων από κοριούς, «παρακολούθηση» των εργασιακών χώρων, έλεγχο για απάτες – κλοπές, και άλλες υπηρεσίες που εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια.

Ένα άλλο καθημερινό πλέον πρόβλημα είναι η περίπτωση των λεγόμενων «άφαντων» χρεοφειλετών. Οι οικονομικές δυσκολίες της εποχής έχουν φέρει σε δύσκολη θέση πολλές επιχειρήσεις αλλά και φυσικά πρόσωπα τα οποία βρίσκονται σε αδιέξοδο αντιμετωπίζοντας καθημερινά την δυσκολία εντοπισμού των λεγόμενων «άφαντων» οφειλετών. Αναλαμβάνουμε όχι μόνο να εντοπίσουμε τον οφειλέτη, αλλά και να σας παρέχουμε μια πλήρη εικόνα για την οικονομική του κατάσταση, διασταυρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τις πληροφορίες των περιουσιακών του στοιχείων.

Σημαντικό!

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στα ιδιωτικά γραφεία ερευνών, όπου απευθύνονται. Οφείλουν να ελέγχουν, αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.

Τι λένε για εμάς