Απαγωγές

Οι απαγωγές είναι ένα ιδιαίτερα επίκαιρο ζήτημα στις μέρες μας. Εκτός από τους ενήλικες που απαγάγονται συνήθως με σκοπό τον εκβιασμό, όλο και περισσότερα παιδιά πέφτουν θύματα απαγωγών, όχι μόνο για χρηματικούς λόγους, αλλά και εξαιτίας της εξάπλωσης δικτύων εμπορίας οργάνων και παιδικής πορνογραφίας.

Το ζητούμενο φυσικά είναι  να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο προστασίας έτσι ώστε να αποφεύγονται οι περιπτώσεις απαγωγών.

Στην περίπτωση όμως που κάποιος απευθυνθεί σε εμάς κατόπιν απαγωγής, με γνώμονα πάντα την εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας του ατόμου και της προστασίας του ψυχισμού του απαχθέντος και των οικείων του, χρησιμοποιούμε εξελιγμένη μεθοδολογία, και με απόλυτη μυστικότητα εντοπίζουμε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να δώσουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο της απαγωγής αλλά και τους ίδιους του απαγωγείς.

Οι άνθρωποι μας ειδικεύονται στον τομέα των παιδικών απαγωγών και έχουν φέρει εις πέρας επιτυχώς  εξαιρετικά δύσκολες υποθέσεις απαγωγών.

Σημαντικό!

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στα ιδιωτικά γραφεία ερευνών, όπου απευθύνονται. Οφείλουν να ελέγχουν, αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.

Τι λένε για εμάς