ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ένας ντετέκτιβ στην Αθήνα προφανώς θα γνωρίζει την τοπική κοινωνία, αλλά θα κινήσεις υποψίες. Άρα αυτός αν και εφόσον είναι καλός στη δουλειά του θα ανήκει σε κάποιο ευρύτερο δίκτυο. Μόνος του, freelancer όπως λέμε, δεν έχει καμία προοπτική επιβίωσης. Για αυτό συνήθως επιλέγουμε ένα μεγάλο και οργανωμένο γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

Αξίζει να τονιστεί ότι αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά μας: Το brandname είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για μία επισταμένη και αποτελεσματική ιδιωτική έρευνα. Η οργάνωση, οι δοκιμασμένες μέθοδοι και η εμπειρία είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην επιτυχή έκβαση μίας υπόθεσης.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας στην Αθήνα συνεργάζονται με τα μεγαλύτερα γραφεία Private Investigations Offices του εξωτερικού. Αυτό από μόνο του διασφαλίζει την αξιοπιστία, την εχεμύθεια, την αποτελεσματική μέθοδο και την ικανοποίηση των πελατών. Η επιτυχής καθοδήγηση και ολοκλήρωση μίας υπόθεσης εδράζεται στα υψηλά στάνταρτ των γραφείων ερευνών μας.

Ποιο είναι το Moto μας;

Δεν υπάρχει τυχαιότητα αλλά συντονισμένη προσπάθεια στα πλαίσια του εφικτού για ένα επωφελές αποτέλεσμα.

Τα γραφεία Κ. Σωτηρόπουλος προτείνουν να κάνετε μία έρευνα αγοράς με νηφαλιότητα.

Στη συνέχεια να προχωρήσετε με εκείνο το γραφείο ιδιωτικών ερευνών, που θα σας πείσει. Αν διαθέτει όχι μόνο στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε όλη την Ελλάδα δίκτυο κάλυψης, ακόμη και στο εξωτερικό.

Ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών οφείλει να έχει τις απαραίτητες άδειες.

Επίσης, να έχει ενημερωμένες πιστοποιήσεις και όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Αν και εφόσον πληροί αυτές τις προδιαγραφές, στη συνέχεια οφείλει ο πελάτης να κάνει σωστή έρευνα. Να προσέξει στο πρώτο ραντεβού. Να απαιτήσει γραπτή δέσμευση ώστε να διασφαλιστεί από επικίνδυνες μελλοντικές καταστάσεις.

Συνήθως η επιλογή ενός ερευνητή για μία ιδιωτική έρευνα, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Το κριτήριο της αποτυχίας είναι η βιασύνη.

Έτσι αρκετοί από μόνο μία σύσταση βρίσκουν κάποιον, ο οποίος δεν διαθέτει τις πιστοποιήσεις από τα εμπλεκόμενα Υπουργεία, όπως είναι το Υπουργείο Εσωτερικών.

Συνιστούμε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα μας και να δώσετε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Αν δεν έχετε χρόνο καλέστε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα 24h.

Η τιμή ενός Ντετέκτιβ στην Αθήνα κυμαίνεται ανάλογα με αρκετές παραμέτρους. Τονίζουμε ότι μπορεί να πληρώσει και πολύ ακριβά ένας ανυποψίαστος πελάτης, αν δεν προσέξει όλα τα προηγούμενα. Ζούμε σε πολύ επικίνδυνους καιρούς και από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθούμε σε αδιέξοδο.

Ένας ντετέκτιβ στην Αθήνα από τα γραφεία Κ. Σωτηρόπουλος θα χρειαστεί ελάχιστο χρονικό διάστημα για μία τυπική ιδιωτική έρευνα ανάλογα με:

  1. Πόσο περίπλοκη είναι η υπόθεση σας.
  2. Πόσα και τι είδους στοιχεία έχετε στην κατοχή σας.
  3. Την ύπαρξη μαρτύρων (σε περιπτώσεις δικαστικών υποθέσεων).

Κατά συνέπεια η ιδιωτική έρευνα μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως αρκετές ημέρες για να ολοκληρωθεί. Στόχος μας είναι να διαλευκάνουμε πλήρως την υπόθεση σας συλλέγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και προσφέροντας σας άμεσα ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας πιο κάτω έχοντας τη βεβαιότητα ότι κάθε προσωπικό ζήτημα είναι ασφαλές. Δεν κρατάμε αρχείο emails και ακολουθούμε το πιο αυστηρό πρωτόκολλο ασφαλείας διεθνώς.

Η διακριτικότητα και η εχεμύθεια αποτελούν θεμελιώδεις αρχές της συνεργασίας μας. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλή. Οι οποιεσδήποτε επικοινωνίες μέσω email δεν αποθηκεύονται στο site μας και οι τηλεφωνικές μας συνομιλίες δεν καταγράφονται.

Επίσης δεν ενοικιάζουμε, μοιραζόμαστε ή πουλάμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με οποιοδήποτε πρόσωπο ή εταιρεία.ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - Τι λένε για εμάς

Ντετέκτιβ με λόγο τιμής και αξιοπρέπεια. Ταχύτατο γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Συστήνω.

- Χρήστος, Αθήνα

Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με αυτό το γραφείο.(Google translate)

- Alex, Ηνωμένο Βασίλειο

Πραγματικά πολύ σοβαροί στην δουλειά τους....υπεύθυνοι άνθρωποι, συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Niki, Κηφισιά

Δεν μοιράζομαι αυτά που ξέρω και προσπαθώ να του πω ότι τα καταφέρνω για συνεργάτης του. Ωστόσο παίρνω την ευθύνη να σας τον συστήσω ανεπιφύλαχτα.

- ΜΑΝΟΣ, Ελλάδα

Αποδεδειγμένα πλήρη εχεμύθεια και σύντομα αποτελέσματα. Πάνω απ' όλα με τον ανθρωπο γίνεσαι φιλος, λες και γνωρίζεσαι από χρόνια, κάτι σσν γνωστός από παλιά..!

- Κωσταντίνος, Αθήνα

Γραφείο ντετέκτιβ με εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και απόλυτη εχεμύθεια. Μπράβο σας! Θα σας συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Βαγγέλης, Θεσσαλονίκη