ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ψάνχετε να βρείτε έναν καλό ιδιωτικό ερευνητή.

Αναρωτιέστε: "Πώς μπορώ να βρω έναν καλό ιδιωτικό ερευνητή κοντά μου;"

Εδώ είναι μερικά πράγματα που προτείνουμε να κάνετε.

Πρώτον, εάν εργάζεστε με δικηγόρο, θα απασχολούν συχνά ιδιωτικούς ντετέκτιβ τακτικά. Αυτός ο ιδιωτικός ερευνητής θα ελεγχθεί εκ των προτέρων και ο δικηγόρος θα ξέρει καλύτερα πώς να κατευθύνει τις προσπάθειές του. Οι δικηγόροι μπορεί να προτείνουν τη χρήση ιδιωτικών ερευνητών σε περιπτώσεις όπου υπάρχει η αίσθηση ότι η διερεύνηση δεν πηγαίνει καλά ή εάν η πρόσληψη ιδιωτικού ερευνητή δικαιολογείται, με βάση τα γεγονότα της υπόθεσής σας.

Δυστυχώς, δεν είναι όλοι οι ιδιωτικοί ερευνητές αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι. Επομένως, εάν προσλαμβάνετε ένα ιδιωτικό ερευνητή μόνοι σας, σκεφτείτε αυτές τις ενέργειες:

 1. Ελέγξτε την άδεια σκήσεως επαγγέλματος τους. Το κράτος απαιτεί την άδεια ενός ιδιωτικού ερευνητή. Επικοινωνήστε με τον δήμο της περιοχής σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι έγκυρη και χρησιμοποιήστε επίσης πληροφορίες άδειας για να δείτε εάν έχουν υποβληθεί καταγγελίες κατά του συγκεκριμένου ντετέκτιβ.
 2. Πόσο καιρό είναι Ντετέκτιβ; Ορισμένοι συνταξιούχοι ατυνομικοί γίνονται ιδιωτικοί ερευνητές εκ των υστέρων, οπότε λάβετε το υπόψη σας ως μέρος του συνολικού χρόνου που κάνουν έρευνες. Ρωτήστε για το πόσες δουλειές έχουν κάνει παρόμοια με αυτή που θέλετε και τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών.
 3. Λάβετε μια σύσταση. Αν όχι από τον δικηγόρο σας, τότε ρωτήστε άλλα έμπιστα άτομα στη ζωή σας. Λάβετε υπόψη ότι θα κοινοποιείτε προσωπικές πληροφορίες, επομένως θα χρειαστεί να κάνετε έναν δικό σας έλεγχο ιστορικού για να βρείτε κάποιον αξιόπιστο. Φροντίστε να λαμβάνετε αναφορές από κάθε ιδιωτικό ντετέκτιβ που επικοινωνείτε σχετικά με το χειρισμό της υπόθεσής σας.
 4. Έχει ασφάλιση; Οι περισσότεροι θα είναι ασφαλισμένοι για μεγάλα ποσά. Δεν είναι αυστηρή αναγκαιότητα η ασφάλιση για όλες τις υποθέσεις που αναλαμβάνουν, αλλά προσθέτει ένα άλλο επίπεδο που σας προστατεύει έχει ο φορέας πρόσληψης εάν κάτι πάει στραβά κατά τη διάρκεια της εργασίας του.
 5. Συζητήστε το απόρρητο. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ θα ασχολείται με ευαίσθητες πληροφορίες και πρέπει απλώς να επιβεβαιώσετε ότι το άτομο που προσλαμβάνετε θα είναι διακριτικό και θα σέβεται τις πληροφορίες που του κοινοποιείτε.
 6. Δώστε προσοχή στην προσωπικότητα και το στυλ επικοινωνίας. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να προσδιορίσετε το επίπεδο επαγγελματισμού που εμφανίζει ένας ιδιωτικός ερευνητής. Πώς επικοινωνούν; Sας κάνουν να νιώθετε άβολα με οποιονδήποτε τρόπο; Νιώθετε πίεση γύρω τους ή υπάρχουν ηθικά όρια που πρόκειται να ξεπεράσουν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους;
 7. Συζητήστε πιθανά αποτελέσματα. Ένα καλό PI θα έχει κάποια αίσθηση αυτού που αναζητάτε και θα σκιαγραφήσει ένα σχέδιο επίθεσης που θα πρέπει να οδηγήσει σε ένα εφικτό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να έχετε κάποια ένδειξη για τα πιθανά αποτελέσματα να περιμένετε.
 8. Ρωτήστε για μια σύμβαση ή γραπτή συμφωνία. Μετά από μια δωρεάν αρχική διαβούλευση, ένας επαγγελματίας PI θα πρέπει να είναι σε θέση να σας περιγράψει το κόστος και τις υπηρεσίες. Εάν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι όλες οι λεπτομέρειες και οι προσδοκίες περιλαμβάνονται σε οποιοδήποτε συμβόλαιο.
 9. Διαφορετικοί ερευνητές έχουν διαφορετικές ειδικότητες. Είναι πιθανό ένα PI να είναι πολύ ικανό αλλά όχι κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Δώστε προσοχή στη συγκεκριμένη εμπειρία ως μέρος της δέουσας επιμέλειάς σας.
 10. Προσλάβετε έναν επαγγελματία, όχι έναν φίλο. Θέλετε κάποιον εντελώς αποκομμένο από την κατάσταση. Είναι πιο εύκολο για έναν φίλο να πιαστεί σε μια έρευνα ή οι προσωπικές του προτιμήσεις να οδηγήσουν σε προκατειλημμένες συμπεριφορές.

Ένας ντετέκτιβ στην Αθήνα προφανώς θα γνωρίζει την τοπική κοινωνία, αλλά θα κινήσεις υποψίες. Άρα αυτός αν και εφόσον είναι καλός στη δουλειά του θα ανήκει σε κάποιο ευρύτερο δίκτυο. Μόνος του, freelancer όπως λέμε, δεν έχει καμία προοπτική επιβίωσης. Για αυτό συνήθως επιλέγουμε ένα μεγάλο και οργανωμένο γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

Αξίζει να τονιστεί ότι αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά μας: Το brandname είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για μία επισταμένη και αποτελεσματική ιδιωτική έρευνα. Η οργάνωση, οι δοκιμασμένες μέθοδοι και η εμπειρία είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην επιτυχή έκβαση μίας υπόθεσης.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών μας στην Αθήνα συνεργάζονται με τα μεγαλύτερα γραφεία Private Investigations Offices του εξωτερικού. Αυτό από μόνο του διασφαλίζει την αξιοπιστία, την εχεμύθεια, την αποτελεσματική μέθοδο και την ικανοποίηση των πελατών. Η επιτυχής καθοδήγηση και ολοκλήρωση μίας υπόθεσης εδράζεται στα υψηλά στάνταρτ των γραφείων ερευνών μας.

Ποιο είναι το Moto μας;

Δεν υπάρχει τυχαιότητα αλλά συντονισμένη προσπάθεια στα πλαίσια του εφικτού για ένα επωφελές αποτέλεσμα.

Τα γραφεία Κ. Σωτηρόπουλος προτείνουν να κάνετε μία έρευνα αγοράς με νηφαλιότητα.

Στη συνέχεια να προχωρήσετε με εκείνο το γραφείο ιδιωτικών ερευνών, που θα σας πείσει. Αν διαθέτει όχι μόνο στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε όλη την Ελλάδα δίκτυο κάλυψης, ακόμη και στο εξωτερικό.

Ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών οφείλει να έχει τις απαραίτητες άδειες.

Επίσης, να έχει ενημερωμένες πιστοποιήσεις και όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Αν και εφόσον πληροί αυτές τις προδιαγραφές, στη συνέχεια οφείλει ο πελάτης να κάνει σωστή έρευνα. Να προσέξει στο πρώτο ραντεβού. Να απαιτήσει γραπτή δέσμευση ώστε να διασφαλιστεί από επικίνδυνες μελλοντικές καταστάσεις.

Συνήθως η επιλογή ενός ερευνητή για μία ιδιωτική έρευνα, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Το κριτήριο της αποτυχίας είναι η βιασύνη.

Έτσι αρκετοί από μόνο μία σύσταση βρίσκουν κάποιον, ο οποίος δεν διαθέτει τις πιστοποιήσεις από τα εμπλεκόμενα Υπουργεία, όπως είναι το Υπουργείο Εσωτερικών.

Συνιστούμε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα μας και να δώσετε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Αν δεν έχετε χρόνο καλέστε μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα 24h.

Η τιμή ενός Ντετέκτιβ στην Αθήνα κυμαίνεται ανάλογα με αρκετές παραμέτρους. Τονίζουμε ότι μπορεί να πληρώσει και πολύ ακριβά ένας ανυποψίαστος πελάτης, αν δεν προσέξει όλα τα προηγούμενα. Ζούμε σε πολύ επικίνδυνους καιρούς και από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθούμε σε αδιέξοδο.

Ένας ντετέκτιβ στην Αθήνα από τα γραφεία Κ. Σωτηρόπουλος θα χρειαστεί ελάχιστο χρονικό διάστημα για μία τυπική ιδιωτική έρευνα ανάλογα με:

 1. Πόσο περίπλοκη είναι η υπόθεση σας.
 2. Πόσα και τι είδους στοιχεία έχετε στην κατοχή σας.
 3. Την ύπαρξη μαρτύρων (σε περιπτώσεις δικαστικών υποθέσεων).

Κατά συνέπεια η ιδιωτική έρευνα μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως αρκετές ημέρες για να ολοκληρωθεί. Στόχος μας είναι να διαλευκάνουμε πλήρως την υπόθεση σας συλλέγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και προσφέροντας σας άμεσα ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας πιο κάτω έχοντας τη βεβαιότητα ότι κάθε προσωπικό ζήτημα είναι ασφαλές. Δεν κρατάμε αρχείο emails και ακολουθούμε το πιο αυστηρό πρωτόκολλο ασφαλείας διεθνώς.ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - Τι λένε για εμάς

Ντετέκτιβ με λόγο τιμής και αξιοπρέπεια. Ταχύτατο γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Συστήνω.

- Χρήστος, Αθήνα

Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με αυτό το γραφείο.(Google translate)

- Alex, Ηνωμένο Βασίλειο

Πραγματικά πολύ σοβαροί στην δουλειά τους....υπεύθυνοι άνθρωποι, συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Niki, Κηφισιά

Δεν μοιράζομαι αυτά που ξέρω και προσπαθώ να του πω ότι τα καταφέρνω για συνεργάτης του. Ωστόσο παίρνω την ευθύνη να σας τον συστήσω ανεπιφύλαχτα.

- ΜΑΝΟΣ, Ελλάδα

Αποδεδειγμένα πλήρη εχεμύθεια και σύντομα αποτελέσματα. Πάνω απ' όλα με τον ανθρωπο γίνεσαι φιλος, λες και γνωρίζεσαι από χρόνια, κάτι σσν γνωστός από παλιά..!

- Κωσταντίνος, Αθήνα

Γραφείο ντετέκτιβ με εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και απόλυτη εχεμύθεια. Μπράβο σας! Θα σας συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Βαγγέλης, Θεσσαλονίκη