Κέντρο Σπουδών, Σχολή για Ιδιωτικούς Ερευνητές, ντετέκτιβ



Κέντρο Σπουδών, Σχολή για Ιδιωτικούς Ερευνητές, ντετέκτιβ

Το πρώτο επίσημα αναγνωρισμένο από το κράτος Κέντρο Σπουδών για Ιδιωτικούς Ερευνητές - ντετέκτιβ στην Ελλάδα 

Σπουδές Ιδιωτικού Ερευνητή με αναγνωρισμένο πτυχίο στην Ελλάδα, από τον Ιδιωτικό Ερευνητή Κώστα Σωτηρόπουλο και τη σχολή ντετέκτιβ - Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυναμικά με μια αποκλειστική συνεργασία του καταξιωμένου Ιδιωτικού Ερευνητή Κώστα Σωτηρόπουλου και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι το πρώτο αναγνωρισμένο από το κράτος Κέντρο Σπουδών Ιδιωτικών Ερευνητών (με την μέχρι πρότινος ονομασία Ιδιωτικός Ντετέκτιβ) στην Ελλάδα, με επίσημο πτυχίο για τους απόφοιτους.

Σπουδές Ιδιωτικού Ερευνητή με αναγνωρισμένο πτυχίο στην Ελλάδα

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης είναι πιστοποιημένο από το κράτος ΕΟΠΠΕΠ με Αριθμό Αδείας 2101748 του Υπουργείου Παιδείας, και έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών στο επάγγελμα του Ιδιωτικού Ερευνητή. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας ενός έτους και θα παρέχει στους σπουδαστές Αναγνωρισμένο Πτυχίο Private Investigator.

Τί προσφέρει μία σχολή ντετέκτιβ στην Ελλάδα;

Η σχολή ντετέκτιβ στην Ελλάδα με πολύ μεγάλη απήχηση και οργανωμένο πρόγραμα σπουδών λέγεται ΥΠΑΡΞΗ. Πρόκειται για ένα Κέντρο Δια Βιου Μάθησης με συγκεκριμένες στοχεύσεις για τους σπουδαστές του.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΥΠΑΡΞΗ αποτελεί ένα πρωτοπόρο κέντρο σπουδών στο χώρο των Ιδιωτικών Ερευνών για την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη. Είναι η πρώτη αναγνωρισμένη σχολή ιδιωτικών ερευνητών (προηγούμενη ονομασία ιδιωτικών ντετεκτιβ) στην Ελλάδα. 

Ποιο είναι το επιτελείο καθηγητών στις σπουδές Ιδιωτικού Ερευνητή

Στο επιτελείο των καθηγητών βρίσκεται ο καταξιωμένος ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σωτηρόπουλος με την πολύτιμη και πολυετή εμπειρία του στις Ιδιωτικές Έρευνες. Με άμεσο, απλό και κατανοητό τρόπο μοιράζεται τις γνώσεις του με τους σπουδαστές, με στόχο να προετοιμάσει και να προμηθεύσει με τα απαραίτητα εφόδια τους αυριανούς επαγγελματίες Ιδιωτικούς Ερευνητές.

Ακόμη, διδάσκει ψυχολόγος εγκληματολόγος διδάκτωρ του Cardiff Metropolitan University.

Tέλος, την ποιότητα του κύκλου σπουδών συμπληρώνουν αναγνωρισμένος δάσκαλος αυτοάμυνας με τεράστια γνώση στην αυτοάμυνα. Επίσης, ειδικοί σε θέματα ασφάλειας και προστασίας, αναγνωρισμένος-πιστοποιημένος ψυχολόγος και εγκληματολόγος. Γιατί πλαισιώνουν το κέντρο ΥΠΑΡΞΗ όλοι αυτοί οι ειδικοί; Ακριβώς, διότι έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες σε ό,τι αφορά τον χειρισμό στις ιδιωτικές εμπιστευτικές έρευνες και τον σωστό τρόπο αντιμετώπισής τους.

Σπουδές Ντετέκτιβ

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα σπουδών Ιδιωτικού Ερευνητή

Οι ιδιωτικές έρευνες είναι βιωματικές και όχι σε ένα θεωρητικό πλαίσιο. Η πράξη είναι ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για κάθε νέο ιδιωτικό ερευνητή. Ο σπουδαστής εκπαιδεύεται μεθοδικά, αποτελεσματικά, στην παρακολούθηση ατόμου και την διαχείριση των δυσκολιών αυτών με βιωματικές ασκήσεις και στην ηλεκτρονική παρακολούθηση. Επιπλέον, μαθαίνει τη σωστή και τεκμηριωμένη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για χρήση σε δικαστικές υποθέσεις και την αντιμετώπιση πιθανών επικίνδυνων καταστάσεων κατά την διάρκεια μιας έρευνας. 

Εκπαιδεύεται επίσης στο σχεδιασμό προστασίας εταιριών και ιδιωτών από κακόβουλες πράξεις, στην αντί παρακολούθηση και έλεγχο παγιδευμένων χωρών. 

Τέλος, στην ασφάλεια των τηλεπικοινωνιών, τον τρόπο οργάνωσης μιας έρευνες εκτός των συνόρων και γενικά το σωστό τρόπο και χειρισμό μιας εμπιστευτικής έρευνας από το αρχικό της στάδιο μέχρι την ολοκλήρωση αυτής και την παράδοση των αποδεικτικών στοιχείων. 
Ο εκπαιδευόμενος ουσιαστικά μαθαίνει τα μυστικά του επαγγέλματος από έμπειρους καθηγητές με οδηγό πάντα την ποιότητα του αναγνωρισμένου προγράμματος σπουδών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα σπουδών Ιδιωτικού Ερευνητή

Το πρόγραμμα σπουδών απευθύνεται κυρίως σε νέους σπουδαστές που θέλουν να ασκήσουν για πρώτη φορά το επάγγελμα του Ιδιωτικού Ερευνητή. Ωστόσο, απευθύνεται και σε εν ενεργεία Ιδιωτικούς Ερευνητές (πρώην όρος Ιδιωτικοί ντετέκτιβ), που θέλουν να εκπαιδευτούν σε νέες τεχνικές και μεθόδους. Επιπλέον, μπορούν να το παρακολουθήσουν ιδιώτες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο πεδίο της εμπιστευτικής έρευνας αποκτώντας μια πολυδιάστατη και πολύπλευρη γνώση.

Τα μαθήματα εκτός της εκπαίδευσης για την εκπλήρωση μιας αποτελεσματικής ιδιωτικής έρευνας, περιλαμβάνουν τους ακόλουθους τομείς: 

  • εγκληματολογία, 
  • ψυχολογία ατόμου, 
  • βασικό επίπεδο αυτοάμυνας και 
  • αρκετή γνώση του νομικού πλαισίου

Το πρόγραμμα σπουδών, περιλαμβάνει συνολικά οκτώ εκπαιδευτικούς κύκλους. Κάθε εκπαιδευτικός κύκλος έχει διάρκεια τριών ημερών και επιπρόσθετα περιλαμβάνει πρακτική άσκηση.

Οι εκπαιδευτικοί κύκλοι διεξάγονται τις ημέρες Παρασκευή έως Κυριακή και με το πέρας κάθε κύκλου, ο σπουδαστής αποκτά βεβαίωση παρακολούθησης.

Με την ολοκλήρωση των οκτώ κύκλων εκπαίδευσης, ο σπουδαστής συμμετέχει στις τελικές εξετάσεις, για την απόκτηση του διπλώματος Ιδιωτικού ερευνητή.

Οι σπουδαστές του κέντρου ΥΠΑΡΞΗ, μετά την αποφοίτηση τους αποκτούν έγκυρο πτυχίο Ιδιωτικού Ερευνητή και πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη, ώστε καθένας τους να μπορέσει να ασκήσει επιτυχώς το επάγγελμα με ασφάλεια και προοπτική. Η υποστήριξη είναι διαρκής σε κάθε δυσκολία που θα παρουσιαστεί για τα επόμενα 2 έτη, με σκοπό να ξεκινήσει δυναμικά η σταδιοδρομία τους.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Στη διάθεσή σας

Φιλικά 

Κ. Σωτηρόπουλος
 



Δείτε τα άρθρα από το blog μας!

  • Πώς γίνεται η παρακολούθηση τηλεφώνου σταθερού και κινητού;

    Πώς γίνεται η παρακολούθηση τηλεφώνου σταθερού και κινητού;

    Η παρακολούθηση τηλεφώνου αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που παρέχουμε. Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου αλλά και σταθε[..] 10 / 11 / 2020

  • Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα από 15χρονη που έσφαξε τη μητέρα της

    Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα από 15χρονη που έσφαξε τη μητέρα της

    Ομολόγησε η 15χρονη μαζί με τον 17χρονο φίλο της ότι μαζί σκότωσαν την 50χρονη μητέρα της στην Αγία Βαρβάρα. Άγριο έγκλημα μπροστά από [..] 09 / 11 / 2020

  • Υπόθεση ασέλγειας στον Πειραιά με δύο ανήλικα

    Υπόθεση ασέλγειας στον Πειραιά με δύο ανήλικα

    52χρονος που ασελγούσε σε ανήλικα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς την Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλεια[..] 05 / 10 / 2020

  • Όπλα στην Καστοριά ικανά για πολεμικές επιχειρήσεις

    Όπλα στην Καστοριά ικανά για πολεμικές επιχειρήσεις

    Χθες ανακάλυψε η αστυνομία στην Καστοριά όπλα ικανά για πολεμικές επιχειρήσεις σε τεράστιο οπλοστάσιο θαμμένο σε έναν χώρο με ιδιοκτήτη[..] 12 / 09 / 2020



ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - Τι λένε για εμάς

Ντετέκτιβ με λόγο τιμής και αξιοπρέπεια. Ταχύτατο γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Συστήνω.

- Χρήστος, Αθήνα

Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με αυτό το γραφείο.(Google translate)

- Alex, Ηνωμένο Βασίλειο

Πραγματικά πολύ σοβαροί στην δουλειά τους....υπεύθυνοι άνθρωποι, συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Niki, Κηφισιά

Δεν μοιράζομαι αυτά που ξέρω και προσπαθώ να του πω ότι τα καταφέρνω για συνεργάτης του. Ωστόσο παίρνω την ευθύνη να σας τον συστήσω ανεπιφύλαχτα.

- ΜΑΝΟΣ, Ελλάδα

Αποδεδειγμένα πλήρη εχεμύθεια και σύντομα αποτελέσματα. Πάνω απ' όλα με τον ανθρωπο γίνεσαι φιλος, λες και γνωρίζεσαι από χρόνια, κάτι σσν γνωστός από παλιά..!

- Κωσταντίνος, Αθήνα

Γραφείο ντετέκτιβ με εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και απόλυτη εχεμύθεια. Μπράβο σας! Θα σας συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Βαγγέλης, Θεσσαλονίκη