Έρευνες για 65χρονο που εξαφανίστηκε από την Αχαΐα

Έρευνες για 65χρονο που εξαφανίστηκε από την Αχαΐα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 65χρονου άνδρα από τις Αλυκές της Κάτω Αχαγιάς, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης. Ο αγνοούμενος πριν σβήσει τα ίχνη του, άφησε σημείωμα στην οικογένεια στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα εξαφανιζόταν.

Στην δύναμη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αχαΐας έχει προστεθεί και Δύτης από την ΕΟΔ Αρκαδίας όπου σκοπός είναι να επιχειρηθεί έρευνα και στην Θαλάσσια περιοχή.

Τα ίχνη του 65χρονου άνδρα έχουν χαθεί από το βράδυ της Τετάρτης, αφού άφησε σημείωμα στους οικείους του, επάνω σε ένα δελτίο τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ και στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα εξαφανιζόταν. Από εκείνη την ώρα έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές, αφού εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του.

Στις έρευνες συμμετέχουν πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της ΒΙΠΕ Πάτρών, αστυνομικοί, άνδρες του Λιμενικού Σώματος και της ΕΟΔ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας πιθανότατα πάσχει από σοβαρή ασθένεια και ίσως γι΄αυτό να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του, κάτι που έχει σημάνει συναγερμό σε όλες τις αρμόδιες αρχές.

Τι λένε για εμάς