COVID-19: Έγκυος στον κορονοϊό από τα γραφεία Σωτηρόπουλος και συνεργάτεςCOVID-19: Έγκυος στον κορονοϊό από τα γραφεία Σωτηρόπουλος και συνεργάτες

Έγκυος στον κορονοϊό από τα γραφεία Σωτηρόπουλος και συνεργάτες

Created: 31/07/2020

COVID-19: Έγκυος στον κορονοϊό και μέτρα προστασίας με ενημέρωση από τα γραφεία Σωτηρόπουλος και συνεργάτες για ζητήματα καθημερινότητας και υγείας.

Όπως όλοι ήδη γνωρίζετε το έτος 2020 δεν ήρθε με χαρούμενες στιγμές. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να συναντιόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους, να πάμε στις αγορές όπως συνηθίζαμε, να διασκεδάζουμε. Επίσης δεν γιορτάσαμε τις εορτές όπως θα έπρεπε. Αντιθέτως, μείναμε σπίτι, και λάβαμε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

Έτσι σύμφωνα με τους ειδικούς προφυλάξαμε τους εαυτούς μας αλλά κυρίως τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες από αυτόν τον επιθετικό ιό. Αλλάξαμε την καθημερινότητά μας για να μπορέσει το Σύστημα Υγείας μας να ανταπεξέλθει στον νέο ιό που ονομάζεται κορονοϊός ή αλλιώς COVID-19. Ύστερα από πολλές προσπάθειες των ιατρών και των επιστημόνων να βρουν κάποιο φάρμακο που θα μπορέσει να φέρει υπό έλεγχο αυτόν τον ιό, δεν έχει βρεθεί κάτι ικανοποιητικό. Ακόμη και τώρα γίνονται έρευνες από φαρμακευτικές εταιρίες για την εύρεση κάποιου φαρμάκου, αλλά οι μέχρι στιγμής έρευνες ανακάλυψαν ένα εμβόλιο, το εμβόλιο της Οξφόρδης από την Βρετανική Φαρμακευτική Εταιρεία AstraZeneca, το οποίο κατά πολλούς «γεννάει ελπίδες».

Όμως τίποτα ακόμη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί και να τεκμηριωθεί με σιγουριά, καθώς πρόκειται για έναν καινούριο ιό, δηλαδή για είδος κορονοϊού που υπάρχει ήδη πριν πολλά χρόνια αλλά με διαφορετική μορφή και συμπτώματα. Από το ΥπουργείοΥγείας, τον ΕΟΔΥ και τον Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ή W.H.O. - World Health Organization) λήφθηκαν ορισμένα μέτρα προστασίας που οφείλουμε σαν ιδιώτες, αλλά και ως επιχειρήσεις να τηρούμε. Τα γραφεία μας, εφαρμόζουν πλήρως όλα τα παρακάτω μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν. Αυτά είναι:  

 1. Πλένουμε συχνά και σχολαστικά τα χέρια μας, με τη χρήση σαπουνιού.
 2. Όταν φτερνιζόμαστε ή βήχουμε καλύπτουμε το στόμα και τη μύτη μας.
 3. Απορρίπτουμε το χαρτομάντηλο σε κάδο κλειστό.
 4. Αποφεύγουμε τις επαφές με άτομα που υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να νοσούν και εμφανίζουν συμπτώματα βήχα και πυρετού.
 5. Σε κλειστούς δημόσιους χώρους, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας προσώπου.
 6. Οι δημόσιες υπηρεσίες και οι κλειστοί χώροι που δέχονται κοινό, πρέπει να αερίζουν τους χώρους σε τακτικά διαστήματα.
 7. Επίσης, οι υπηρεσίες που δέχονται κοινό οφείλουν να τηρούν ανώτατο όριο ατόμων σε έναν χώρο, αναλόγως τα τετραγωνικά. (π.χ. 10 άτομα)
 8. Σε περίπτωση που εισερχόμαστε σε έναν ξένο χώρο ή μια υπηρεσία και δεν είναι δυνατό το πλύσιμο των χεριών μας, συνίσταται η χρήση αντισηπτικού με αντιβακτηριδιακή δράση.

Σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε πως τηρούμε όλα τα παραπάνω μέτρα εν μέσω του δευτέρου κυματος της πανδημίας του κορονοϊού.

Ενδιαφέρουσα είδηση για περιστατικά εγκύων με τον ιό

Από σύνολο 1,067 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 2 κρούσματα του ιού SARS-CoV-2. Η είδηση αυτή είναι στις 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020. Ακόμη, τα δεδομένα που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής δείχνουν ότι οι έγκυοι δεν κινδυνεύουν περισσότερο σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό και ότι σοβαρότερα ασθένησαν οι έγκυοι που ήταν στο τρίτο τρίμηνο της κύησης.

Η ενημέρωση γίνεται από τη συντακτική ομάδα των γραφείων K. Sotiropoulos & associates.Δείτε τα άρθρα από το blog μας!

 • Πώς γίνεται η παρακολούθηση τηλεφώνου σταθερού και κινητού;

  Πώς γίνεται η παρακολούθηση τηλεφώνου σταθερού και κινητού;

  Η παρακολούθηση τηλεφώνου αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που παρέχουμε. Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου αλλά και σταθε[..] 10 / 11 / 2020

 • Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα από 15χρονη που έσφαξε τη μητέρα της

  Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα από 15χρονη που έσφαξε τη μητέρα της

  Ομολόγησε η 15χρονη μαζί με τον 17χρονο φίλο της ότι μαζί σκότωσαν την 50χρονη μητέρα της στην Αγία Βαρβάρα. Άγριο έγκλημα μπροστά από [..] 09 / 11 / 2020

 • Υπόθεση ασέλγειας στον Πειραιά με δύο ανήλικα

  Υπόθεση ασέλγειας στον Πειραιά με δύο ανήλικα

  52χρονος που ασελγούσε σε ανήλικα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς την Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλεια[..] 05 / 10 / 2020

 • Όπλα στην Καστοριά ικανά για πολεμικές επιχειρήσεις

  Όπλα στην Καστοριά ικανά για πολεμικές επιχειρήσεις

  Χθες ανακάλυψε η αστυνομία στην Καστοριά όπλα ικανά για πολεμικές επιχειρήσεις σε τεράστιο οπλοστάσιο θαμμένο σε έναν χώρο με ιδιοκτήτη[..] 12 / 09 / 2020ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - Τι λένε για εμάς

Ντετέκτιβ με λόγο τιμής και αξιοπρέπεια. Ταχύτατο γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Συστήνω.

- Χρήστος, Αθήνα

Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με αυτό το γραφείο.(Google translate)

- Alex, Ηνωμένο Βασίλειο

Πραγματικά πολύ σοβαροί στην δουλειά τους....υπεύθυνοι άνθρωποι, συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Niki, Κηφισιά

Δεν μοιράζομαι αυτά που ξέρω και προσπαθώ να του πω ότι τα καταφέρνω για συνεργάτης του. Ωστόσο παίρνω την ευθύνη να σας τον συστήσω ανεπιφύλαχτα.

- ΜΑΝΟΣ, Ελλάδα

Αποδεδειγμένα πλήρη εχεμύθεια και σύντομα αποτελέσματα. Πάνω απ' όλα με τον ανθρωπο γίνεσαι φιλος, λες και γνωρίζεσαι από χρόνια, κάτι σσν γνωστός από παλιά..!

- Κωσταντίνος, Αθήνα

Γραφείο ντετέκτιβ με εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και απόλυτη εχεμύθεια. Μπράβο σας! Θα σας συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Βαγγέλης, Θεσσαλονίκη