Κριτηρια επιλογης ιδιωτικου ερευνητη ντετεκτιβΚριτηρια επιλογης ιδιωτικου ερευνητη ντετεκτιβ

Ντετέκτιβ κριτήρια επιλογής

Created: 09/07/2024

7 κριτήρια επιλογής ιδιωτικού ερευνητή ντετέκτιβ

1. Άδεια και Πιστοποίησεις

Νομικές Απαιτήσεις: Ελέγξτε αν ο ντετέκτιβ διαθέτει την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας που επιβάλλεται από το κράτος. Η άδεια διασφαλίζει ότι ο ντετέκτιβ πληροί τα νόμιμα πρότυπα και έχει την κατάλληλη εκπαίδευση.

Είναι σημαντικό να εργάζεται σύμφωνα με το θεσπισμένο νομικό πλαίσιο (Ν. 3206 /19.12.2003 (ΦΕΚ Α’ 298/23.12.2003).

Πιστοποιήσεις: Αναζητήστε πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένους οργανισμούς που επιβεβαιώνουν την εξειδίκευση του ντετέκτιβ σε συγκεκριμένους τομείς.

Ένας ιδιωτικός ερευνητής θα πρέπει να είναι πιστοποιημένος από κάποιον επίσημο κρατικό φορέα που αφορά την συγκεκριμένη ειδικότητα και σαφώς να αποτελεί μέλος σε κάποιον παρεμφερή σύλλογο με το επάγγελμά του.

2. Εμπειρία και Ειδίκευση

Επαγγελματική Εμπειρία: Εξετάστε την επαγγελματική εμπειρία του ντετέκτιβ. Πόσα χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα και ποια είναι η εξειδίκευσή του.

Τομείς Ειδίκευσης: Ορισμένοι ντετέκτιβ ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς, όπως οικογενειακά θέματα, επιχειρηματικές έρευνες, ηλεκτρονικά εγκλήματα κ.λπ.

3. Φήμη και Συστάσεις

Κριτικές και Μαρτυρίες: Ελέγξτε κριτικές και μαρτυρίες από προηγούμενους πελάτες. Η καλή φήμη είναι ένδειξη αξιοπιστίας και επαγγελματισμού.

Συστάσεις: Ζητήστε συστάσεις από φίλους, συνεργάτες ή δικηγόρους που έχουν συνεργαστεί με ντετέκτιβ.

Πρέπει να ξεχωρίζει από μεγάλη εμπειρία. Θα ήταν καλό να ερωτηθεί από πελάτες σχετικά με τη δουλειά του. Πάντα να επιλέγετε ερευνητή που να έχει την κατάλληλη εξειδίκευση για την υπόθεσή σας.

4. Μεθοδολογία και Τεχνολογία

Τεχνικές Έρευνας: Ενημερωθείτε για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο ντετέκτιβ για τις έρευνες του. Εξασφαλίστε ότι οι μέθοδοι αυτές είναι νόμιμες και ηθικές.

Χρήση Τεχνολογίας: Βεβαιωθείτε ότι ο ντετέκτιβ χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία και εξοπλισμό για την διεξαγωγή των ερευνών του.

Οι υποθέσεις που θα αναλαμβάνει θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με κατάλληλο καταρτισμένο προσωπικό, κατάλληλο εξοπλισμό και τεχνογνωσία.

5. Επικοινωνία και Επαγγελματισμός

Επικοινωνιακές Δεξιότητες: Ένας καλός ντετέκτιβ πρέπει να έχει εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Πρέπει να είναι διαθέσιμος να σας ενημερώνει τακτικά για την πρόοδο της έρευνας.

Χρειάζεται να διέπεται από άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, κάτι το οποίο είναι πλήρως βοηθητικό για τη συλλογή τεκμηριωμένων αποδείξεων.

Επαγγελματική Συμπεριφορά: Η επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά είναι επίσης κρίσιμες. Αυτό δείχνει τον σεβασμό προς τον πελάτη και το έργο.

6. Κόστος και Συμβόλαια

Κόστος Υπηρεσιών: Συζητήστε το κόστος των υπηρεσιών εκ των προτέρων. Ζητήστε λεπτομερή προσφορά και βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε όλα τα πιθανά κόστη.

Συμβόλαια: Ζητήστε ένα γραπτό συμβόλαιο που να περιγράφει τις υπηρεσίες που θα παρασχεθούν, το χρονοδιάγραμμα και τα κόστη.

7. Απόρρητο και Εμπιστευτικότητα

Εγγυήσεις Απορρήτου: Ο ντετέκτιβ πρέπει να εγγυάται την πλήρη εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας. Θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από εχεμύθεια, υπευθυνότητα, διακριτικότητα, ακεραιότητα και επαγγελματισμό.

Διαχείριση Δεδομένων: Μάθετε πώς ο ντετέκτιβ διαχειρίζεται και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Ολοκληρώνοντας το άρθρο μας για τα κριτήρια επιλογής του ντετέκτιβ ιδιωτικού ερευνητή

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω κριτήρια και κάνοντας ενδελεχή έρευνα, μπορείτε να βρείτε την καλύτερη εταιρία ιδιωτικών ερευνητών για να χειριστεί την υπόθεσή σας. Μην ξεχνάτε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και να επιλέγετε έναν ερευνητή ντετέκτιβ που σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και σίγουροι για τις ικανότητές του. Με τον κατάλληλο ιδιωτικό ερευνητή ντετέκτιβ στο πλευρό σας, μπορείτε να αποκαλύψετε τα μυστικά και να βρείτε την αλήθεια.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών "Σωτηρόπουλος" ικανοποιούν τους πιο απαιτητικούς πελάτες και διεξάγουν τις πιο δύσκολες υποθέσεις!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δείτε ορισμένα άλλα χρήσιμα άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Πώς γίνεται η παρακολούθηση τηλεφώνου σταθερού και κινητού;

Συζυγική απιστία: Πότε πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν ιδιωτικό ερευνητή – ντετέκτιβ

 Δείτε τα άρθρα από το blog μας!

 • Κριτήρια επιλογής ιδιωτικού ερευνητή ντετέκτιβ

  Κριτήρια επιλογής ιδιωτικού ερευνητή ντετέκτιβ

  Κριτήρια επιλογής ιδιωτικού ερευνητή ντετέκτιβ. Διαβάστε στο άρθρο μας τι θα πρέπει να προσέξετε όταν προσλαμβάνεται έναν ντετέκτιβ[..] 09 / 07 / 2024

 • Συζυγική απιστία: Πότε πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν ιδιωτικό ερευνητή – ντετέκτιβ

  Συζυγική απιστία: Πότε πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν ιδιωτικό ερευνητή – ντετέκτιβ

  Συζυγική απιστία: Πότε πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν ιδιωτικό ερευνητή – ντετέκτιβ[..] 25 / 06 / 2024

 • Πώς γίνεται η παρακολούθηση τηλεφώνου σταθερού και κινητού;

  Πώς γίνεται η παρακολούθηση τηλεφώνου σταθερού και κινητού;

  Η παρακολούθηση τηλεφώνου αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που παρέχουμε. Η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου αλλά και σταθε[..] 10 / 11 / 2020

 • Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα από 15χρονη που έσφαξε τη μητέρα της

  Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα από 15χρονη που έσφαξε τη μητέρα της

  Ομολόγησε η 15χρονη μαζί με τον 17χρονο φίλο της ότι μαζί σκότωσαν την 50χρονη μητέρα της στην Αγία Βαρβάρα. Άγριο έγκλημα μπροστά από [..] 09 / 11 / 2020ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - Τι λένε για εμάς

Ντετέκτιβ με λόγο τιμής και αξιοπρέπεια. Ταχύτατο γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Συστήνω.

- Χρήστος, Αθήνα

Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με αυτό το γραφείο.(Google translate)

- Alex, Ηνωμένο Βασίλειο

Πραγματικά πολύ σοβαροί στην δουλειά τους....υπεύθυνοι άνθρωποι, συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Niki, Κηφισιά

Δεν μοιράζομαι αυτά που ξέρω και προσπαθώ να του πω ότι τα καταφέρνω για συνεργάτης του. Ωστόσο παίρνω την ευθύνη να σας τον συστήσω ανεπιφύλαχτα.

- ΜΑΝΟΣ, Ελλάδα

Αποδεδειγμένα πλήρη εχεμύθεια και σύντομα αποτελέσματα. Πάνω απ' όλα με τον ανθρωπο γίνεσαι φιλος, λες και γνωρίζεσαι από χρόνια, κάτι σσν γνωστός από παλιά..!

- Κωσταντίνος, Αθήνα

Γραφείο ντετέκτιβ με εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και απόλυτη εχεμύθεια. Μπράβο σας! Θα σας συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Βαγγέλης, Θεσσαλονίκη