Υπόθεση ασέλγειας στον Πειραιά με δύο ανήλικαΥπόθεση ασέλγειας στον Πειραιά με δύο ανήλικα

Βιαστής και ασέλγεια σε ανήλικα

Created: 05/10/2020

52χρονος που ασελγούσε σε ανήλικα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς την Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Βγήκαν στην επιφάνεια τα στοιχεία ταυτότητας του κατηγορούμενου για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους. Ονομάζεται Μπεκρής Ιωάννης του Γεωργίου και της Ελένης, γεννημένος στις 09/07/1968 στον Πύργο Ηλείας. Στοιχεία της Αστυνομίας αποκαλύπτουν ότι ήταν άστεγος και έγινε σύλληψή του στον Πειραιά ενώ αυτός ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από πολίτη, ο οποίος είδε παιδιά να εισέρχονται σε εγκαταλελειμμένο κτίριο μαζί με τον 52χρονο. Πιάστηκε ο δράσης επ’ αυτοφώρω.

Μάλιστα ο δράστης έχει κατηγορηθεί πάλι στο παρελθόν για τέτοιου είδους πράξεις. Σύμφωνα επίσης με στοιχεία μαρτύρων, έβλεπαν τελευταία μια συνεχή κίνηση του κατηγορούμενου στο εγκαταλελειμμένο κτίριο, κουβαλώντας συνεχώς πράγματα. Ήταν σε κακή κατάσταση και ρακένδυτος. Τα παιδιά βρίσκονταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και οδηγήθηκαν σε ειδικούς ψυχολόγους για περαιτέρω εξετάσεις, και να είναι έτοιμα για να δώσουν αργότερα κατάθεση.

Δημοσιεύθηκε η φωτογραφία του που ισχύει μέχρι τις 24/03/2021, και σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, στοχεύει στην άμεση ανάγκη για προστασία του κοινωνικού συνόλου όσο αφορά την εγκληματική του δράση, και σε διερεύνηση τέλεσης και άλλων παρόμοιων εγκληματικών πράξεων, με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας, σχετικά με όσα εγκλήματα διέπραξε. Δείτε τα άρθρα από το blog μας!

 • Υπόθεση ασέλγειας στον Πειραιά με δύο ανήλικα

  Υπόθεση ασέλγειας στον Πειραιά με δύο ανήλικα

  52χρονος που ασελγούσε σε ανήλικα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς την Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλεια[..] 05 / 10 / 2020

 • Όπλα στην Καστοριά ικανά για πολεμικές επιχειρήσεις

  Όπλα στην Καστοριά ικανά για πολεμικές επιχειρήσεις

  Χθες ανακάλυψε η αστυνομία στην Καστοριά όπλα ικανά για πολεμικές επιχειρήσεις σε τεράστιο οπλοστάσιο θαμμένο σε έναν χώρο με ιδιοκτήτη[..] 12 / 09 / 2020

 • Σε κελιά φυλακισμένων στην Κέρκυρα, ανακαλύφθηκαν όπλα.

  Σε κελιά φυλακισμένων στην Κέρκυρα, ανακαλύφθηκαν όπλα.

  Στα κελιά του αστυνομικού τμήματος της Κέρκυρας, οι αστυνομικοί βρήκαν όπλα, ύστερα από έρευνα που έγινε νωρίς τα χαράματα σε συνεργασί[..] 10 / 09 / 2020

 • Τεράστια Λεία 480 Χιλιάδες Ευρώ αλλά ο ληστής από τη Θεσσαλονίκη συνελήφθη

  Τεράστια Λεία 480 Χιλιάδες Ευρώ αλλά ο ληστής από τη Θεσσαλονίκη συνελήφθη

  Ο δράστης ήταν τότε 17 ετών όταν με μια ομάδα άγνωστων συνεργών έκλεψαν χρηματοκιβώτιο με λεία 480.000 ευρώ από επιχείρηση στην Ευκαρπί[..] 05 / 08 / 2020ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - Τι λένε για εμάς

Ντετέκτιβ με λόγο τιμής και αξιοπρέπεια. Ταχύτατο γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Συστήνω.

- Χρήστος, Αθήνα

Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με αυτό το γραφείο.(Google translate)

- Alex, Ηνωμένο Βασίλειο

Πραγματικά πολύ σοβαροί στην δουλειά τους....υπεύθυνοι άνθρωποι, συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Niki, Κηφισιά

Δεν μοιράζομαι αυτά που ξέρω και προσπαθώ να του πω ότι τα καταφέρνω για συνεργάτης του. Ωστόσο παίρνω την ευθύνη να σας τον συστήσω ανεπιφύλαχτα.

- ΜΑΝΟΣ, Ελλάδα

Αποδεδειγμένα πλήρη εχεμύθεια και σύντομα αποτελέσματα. Πάνω απ' όλα με τον ανθρωπο γίνεσαι φιλος, λες και γνωρίζεσαι από χρόνια, κάτι σσν γνωστός από παλιά..!

- Κωσταντίνος, Αθήνα

Γραφείο ντετέκτιβ με εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και απόλυτη εχεμύθεια. Μπράβο σας! Θα σας συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Βαγγέλης, Θεσσαλονίκη