ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών του Κωνσταντίνου Σωτηρόπουλου, ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του πριν σχεδόν 30 έτη. Μέσα από την επιτυχημένη πορεία τόσων χρόνων και το γεγονός ότι η φήμη μας εξαπλώθηκε από στόμα σε στόμα, οδηγηθήκαμε πριν από μια δεκαετία στην επάνδρωση και άλλων γραφείων στην Ελλάδα και σε ένα ολοκληρωμένο ασφαλές δίκτυο σε κεντρικές πόλεις της Ευρώπης.

Ο επαγγελματισμός μας, το γεγονός ότι είμαστε έμπιστοι τυπικοί και σωστοί στη δουλειά μας ενώ ταυτόχρονα νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας και την ιδιαιτερότητα, του προβλήματός του, μας κάνει από τους καλύτερους στο χώρο της Ιδιωτικής Εμπιστευτικής Έρευνας.

Η άριστη εκπαίδευση των ανθρώπων μας στα χρόνια που κάνουν αυτή τη δουλειά, μας φέρνει στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να προσφέρουμε τις ουσιαστικές και χειροπιαστές λύσεις που χρειάζεστε.

Τη δουλειά μας χαρακτηρίζει επίσης η άριστη τεχνογνωσία και χρήση των πιο προηγμένων συσκευών ανίχνευσης, παρακολούθησης, καταγραφής και ανάλυσης σύμφωνα με την τελευταία λέξη της παγκόσμιας τεχνολογίας.

Αξιοποιώντας ένα ευρύ δίκτυο πιστοποιημένων συναδέλφων και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, εγγυόμαστε τη διαλεύκανση ακόμα και της πιο περίπλοκης και δύσκολης υπόθεσης εντός και εκτός συνόρων.

Η διακριτικότητα, η εχεμύθεια και η αξιοπιστία είναι βασικές αρχές που διέπουν το γραφείο μας από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του και τηρούνται αυστηρά από κάθε μέλος της αλυσίδας των ανθρώπων που θα ρίξουν φως στην υπόθεσή σας.

Η μακροχρόνια πείρα μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών τόσο σε ιδιωτικές υποθέσεις όσο και σε εταιρικές, επαγγελματικές και εγκληματολογικές έρευνες.

Κάθε πρόβλημα αντιμετωπίζεται ως μία ξεχωριστή υπόθεση.
Σε εμάς έρχεστε με τη σιγουριά ότι θα σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες σε ασυναγώνιστες τιμές μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας.
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - Τι λένε για εμάς

Ντετέκτιβ με λόγο τιμής και αξιοπρέπεια. Ταχύτατο γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Συστήνω.

- Χρήστος, Αθήνα

Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με αυτό το γραφείο.(Google translate)

- Alex, Ηνωμένο Βασίλειο

Πραγματικά πολύ σοβαροί στην δουλειά τους....υπεύθυνοι άνθρωποι, συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Niki, Κηφισιά

Δεν μοιράζομαι αυτά που ξέρω και προσπαθώ να του πω ότι τα καταφέρνω για συνεργάτης του. Ωστόσο παίρνω την ευθύνη να σας τον συστήσω ανεπιφύλαχτα.

- ΜΑΝΟΣ, Ελλάδα

Αποδεδειγμένα πλήρη εχεμύθεια και σύντομα αποτελέσματα. Πάνω απ' όλα με τον ανθρωπο γίνεσαι φιλος, λες και γνωρίζεσαι από χρόνια, κάτι σσν γνωστός από παλιά..!

- Κωσταντίνος, Αθήνα

Γραφείο ντετέκτιβ με εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και απόλυτη εχεμύθεια. Μπράβο σας! Θα σας συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Βαγγέλης, Θεσσαλονίκη