ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών του Κωνσταντίνου Σωτηρόπουλου, ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του πριν σχεδόν 30 έτη. Μέσα από την επιτυχημένη πορεία τόσων χρόνων και το γεγονός ότι η φήμη μας εξαπλώθηκε από στόμα σε στόμα, οδηγηθήκαμε πριν από μια δεκαετία στην επάνδρωση και άλλων γραφείων στην Ελλάδα και σε ένα ολοκληρωμένο ασφαλές δίκτυο σε κεντρικές πόλεις της Ευρώπης.

Ο επαγγελματισμός μας, το γεγονός ότι είμαστε έμπιστοι τυπικοί και σωστοί στη δουλειά μας ενώ ταυτόχρονα νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας και την ιδιαιτερότητα, του προβλήματος του, μας κάνει από τους καλύτερους στο χώρο της Ιδιωτικής Εμπιστευτικής Έρευνας.

Η άριστη εκπαίδευση των ανθρώπων μας στα χρόνια που κάνουν αυτή τη δουλειά, μας φέρνει στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να προσφέρουμε τις ουσιαστικές και χειροπιαστές λύσεις που χρειάζεστε.

Τη δουλειά μας χαρακτηρίζει επίσης η άριστη τεχνογνωσία και χρήση των πιο προηγμένων συσκευών ανίχνευσης, παρακολούθησης, καταγραφής και ανάλυσης σύμφωνα με την τελευταία λέξη της παγκόσμιας τεχνολογίας.

Αξιοποιώντας ένα ευρύ δίκτυο πιστοποιημένων συναδέλφων και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, εγγυόμαστε τη διαλεύκανση ακόμα και της πιο περίπλοκης και δύσκολης υπόθεσης εντός και εκτός συνόρων.

Η διακριτικότητα, η εχεμύθεια και η αξιοπιστία είναι βασικές αρχές που διέπουν το γραφείο μας από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του και τηρούνται αυστηρά από κάθε μέλος της αλυσίδας των ανθρώπων που θα ρίξουν φως στην υπόθεσή σας.

Η μακροχρόνια πείρα μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών τόσο σε ιδιωτικές υποθέσεις όσο και σε εταιρικές, επαγγελματικές και εγκληματολογικές έρευνες.

Κάθε πρόβλημα αντιμετωπίζεται ως μία ξεχωριστή υπόθεση.
Σε εμάς έρχεστε με τη σιγουριά ότι θα σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες σε ασυναγώνιστες τιμές μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας.

Πιστοποιήσεις Ιδιωτικού Ερευνητή

Άδεια από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Άδεια από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης – Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας:
Αρ. αδείας 4891/7/1/50-Γ
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – Τμήμα Ανάλυσης και Αντιμετώπισης του Εγκλήματος:
Αρ. αδείας 4891/7/1/50-ΙΑ
Διεύθυνση Δημόσιας Ασφαλείας:
Αρ. αδείας 4891/7/1/50-Ι
Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών – Νόμος 3206/2003/ΦΕΚ/299/Α/23.12.2003

Σύλλογος Ελλήνων Ιδιωτικών Ερευνητών

Πιστοποιητικό του Συλλόγου Ελλήνων Ιδιωτικών Ερευνητών
(Ιδρυτικό Μέλος Σ.Ε.Ν.)

Αρ. αδείας 22455/1999

Πιστοποίηση από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Συμβουλευτική των Εξαρτήσεων – Έφηβοι και Ναρκωτικά

Σημαντικό!

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στα ιδιωτικά γραφεία ερευνών, όπου απευθύνονται. Οφείλουν να ελέγχουν, αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.


Υπηρεσίες Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών

Ο επαγγελματισμός των στελεχών και των συνεργατών μας καθώς και η ειδίκευση μας σε θέματα τηλεφωνίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών και γενικότερα παρακολούθησης και εντοπισμού με την χρήση της τελευταίας τεχνολογίας είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότητα μας.

Η συνεργασία με τους πελάτες μας διακρίνεται για την αξιοπιστία, την εχεμύθεια, την ασφάλεια, την αμεσότητα και την εμπιστοσύνη. Τα αποτελέσματα των υποθέσεων, που διερευνούμε, μας καθιέρωσαν ανάμεσα στα μεγαλύτερα και εγκυρότερα Γραφεία Εμπιστευτικών Ερευνών στην Ελλάδα.

Σημαντική επίσης είναι και η εξειδίκευσή μας σε θέματα παιδιών και εφήβων και η δυνατότητά μας να αναλαμβάνουμε υποθέσεις που αφορούν τη χρήση ουσιών (ναρκωτικά), σεξουαλικής παρενόχλησης, σχολικής βίας, ενδοοικογενειακής βίας και εκφοβισμού.

Τι λένε για εμάς