ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΡΑΜΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΕΡΑΜΑΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΡΑΜΑ: Τα γραφεία Κώστας Σωτηρόπουλος έχουν ιδιωτικούς ερευνητές ντετέκτιβ στο Πέραμα και όλη την Αθήνα με πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΡΑΜΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΕΡΑΜΑ

Τελευταία ενημέρωση 17 Οκτωβρίου 2020, Συντάκτης: Sotiropoulos Detectives & Associates.Έτσι αναλαμβάνουν όχι μόνο τις πιο δύσκολες υποθέσεις για επαγγελματικές και ιδιωτικές έρευνες στο Πέραμα αλλά και αποστολές σε όλον τον κόσμο.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στο Πέραμα

Γραφεία ιδιωτικών ερευνών στο Πέραμα

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Sotiropoulos & Associates ιδρύθηκαν από έμπειρους και ικανούς επαγγελματίες με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικών ερευνών σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Τα γραφεία μας με έδρα την Αθήνα αναλαμβάνουν υποθέσεις ερευνών τόσο στο Πέραμα όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Άξιο προσοχής είναι ότι έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία εκατοντάδες υποθέσεις ιδιωτικών ερευνών μέχρι σήμερα, διατηρώντας την αξιοπιστία μας στο χρόνο. Αδιάψευστες αποδείξεις είναι οι μαρτυρίες των πελατών μας να αποτελούν τις καλύτερες συστάσεις.

Πώς να επιλέξετε Ιδιωτικό Ερευνητή στο Πέραμα;

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΡΑΜΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΕΡΑΜΑ

Ο ιδιωτικός ερευνητής στο Πέραμα θα πρέπει να έχει πιστοποίηση από επίσημο κρατικό φορέα στην ειδικότητα του και να είναι μέλος αντίστοιχου αναγνωρισμένου συλλόγου του επαγγέλματος του.

Επίσης, θα πρέπει να λειτουργεί εντός του θεσπισμένου νομικού πλαισίου (Ν. 3206 /19.12.2003 (ΦΕΚ Α’ 298/23.12.2003).

Ακόμη, είναι αναγκαίο να διαθέτει κατάλληλο προσωπικό, εξοπλισμό και τεχνογνωσία, έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις κάθε υπόθεσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποια πλεονεκτήματα ξεχωρίζουν στα γραφεία Sotiropoulos Detectives & Associates στο Πέραμα;

Τα πλεονεκτήματα από τα γραφεία ερευνών μας μεταξύ άλλων είναι:

 1. Απόλυτη Εχεμύθεια: Δεν θα μάθει κανείς στοιχεία της υπόθεσής σας.
 2. Διακριτικότητα: Γνωρίζουμε πώς να μην γινόμαστε αντιληπτοί.
 3. Συνέπεια: Κάνουμε ό,τι συμφωνούμε και υποστηρίζουμε τον πελάτη μας στο Πέραμα καθόλη την διάρκεια της υπόθεσής του.
 4. Εμπειρία & Ποιότητα: 30 χρόνια εμπειρίας με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.
 5. Πιστοποιήσεις – Διαθέτουμε Κρατικές & Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις σε όλους τους τομείς ώστε να έχετε αλλα και να νιώθετε την απόλυτη ασφάλεια.
 6. Εξοπλισμός – Υποστηρίζουμε κάθε έρευνα που θα αναλάβουμε με ό,τι πιο σύγχρονο σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό υπάρχει στην Παγκόσμια αγορά.
 7. Παγκόσμιες έρευνες: Έχουμε εμπειρία στην παρακολούθηση τηλεφώνων και αναζήτηση προσώπων σε όλον τον κόσμο.

Ιδιωτικός ερευνητής στο Πέραμα για απόλυτη επιτυχία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Αν αναζητάτε Γραφείο ιδιωτικών ερευνών, τότε σας έχουμε την καλύτερη λύση. Ιδιαίτερα για την περιοχή Πέραμα διαθέτουμε Ιδιωτικούς Ερευνητές, οι οποίοι γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της περιοχής. Συνεργαζόμαστε μαζί τους για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.


Γιατί να επιλέξετε τα γραφεία K. Sotiropoulos & Associates για την υπόθεσή σας στο Πέραμα;

Δείτε 13 λόγους που επιλέγετε τα γραφεία K. Sotiropoulos & Associates για την υπόθεσή σας στο Πέραμα.

 1. Ως Ιδιωτικός Ερευνητής έχει συντονίσει με απόλυτη επιτυχία πολυάριθμες Εμπιστευτικές Έρευνες σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
 2. Ενημερώνεται επίσης για τη σωστή συμβουλευτική των προβλημάτων της εφηβείας, όπως οι εθισμοί στα ναρκωτικά και στο ίντερνετ.
 3. Είναι κάτοχος Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης στη Συμβουλευτική των Εξαρτήσεων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 4. Κάτοχος διπλώματος με αντικείμενο την Εγκληματολογική Ψυχολογία πιστοποιημένος από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ
 5. Κατέχει Πτυχίο με αντικείμενο τις Θεωρίες Προσωπικότητας, όπως επίσης Δίπλωμα Criminal Profiling.
 6. Συνεχίζει τις σπουδές του στις ανθρωπιστικές επιστήμες παρακολουθώντας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο το μάθημα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού και βρίσκεται στο έτος απόκτησης πτυχίου. Το πτυχίο είναι αναγνωρισμένο από το κράτος, για την Άσκηση του Επαγγέλματος του Ψυχολόγου - Ψυχοθεραπευτή, στην προσωποκεντρική προσέγγιση μη κατευθυντική, του Carl Rogers.
 7. Είναι ο πρώτος και ο μοναδικός Έλληνας Ιδιωτικός Ερευνητής Ντετέκτιβ, ο οποίος διδάσκει από το 2016 σε επίσημα αναγνωρισμένο από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΙΕΚ το επάγγελμα του «Detective».
 8. Διαθέτει πτυχίο στις Συμβουλευτικές Δεξιότητες από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ.
 9. Βρίσκεται στο στάδιο της δημιουργίας μιας εξειδικευμένης ομάδας, για την προστασία των παιδιών από απόλυτα καταρτισμένους ανθρώπους σε θέματα: Σωστή & Ασφαλής χρήση τού Διαδικτύου από ανήλικους καθώς επίσης Αντιμετώπιση και Πρόληψη από της Εξαρτησιογόνες Ουσίες. Ευαισθητοποιημένος με τις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής, συμμετέχει εθελοντικά σε σχετικές δράσεις για την απεξάρτηση και την επανένταξη των ευπαθών αυτών ομάδων.
 10. Προσφέρει υπηρεσίες ως μόνιμος συνεργάτης στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό (ΜΚΟ) "ΡΙΖΕΣ" για την επανασύνδεση χαμένων συγγενικών προσώπων σε όλον τον κόσμο.
 11. Έχει αναλάβει στο παρελθόν υποθέσεις που περιελάμβαναν έρευνες στο Πέραμα με επιτυχία.
 12. Μία έρευνα στο Πέραμα θα είναι άλλη μία πρόκληση για να ολοκληρωθεί μία υπόθεση με αίσιο τέλος.
 13. Διαθέτει ένα ευρώ δίκτυο ερευνητών σε Ελλάδα και εξωτερικό ικανό για τις πιο δύσκολες αποστολές.

Δείτε τι απαγορεύεται με το ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις: ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ στο Πέραμα και ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ στο Πέραμα.

Αν θέλετε να πληροφορηθείτε για το κόστος μίας ιδιωτικής έρευνας δείτε τη συνέχεια του παρόντος άρθρου.

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μίας ιδιωτικής έρευνας;

Το κόστος μιας εμπιστευτικής έρευνας κυμαίνεται ανάλογα με:

 • Το αντικείμενο και την διάρκεια της έρευνας.
 • Τους τρόπους και τα μέσα που θα επιλέξουμε.
 • Το ανθρώπινο δυναμικό που θα χρησιμοποιήσουμε.
 • Τον τόπο και τον χώρο που θα δραστηριοποιηθούμε.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την οικονομική κρίση στη χώρα μας και τη δυσκολία, που αυτή έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών, έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας και το κόστος των υπηρεσιών μας. Έτσι το κόστος είναι προσιτό σε όλους τους πελάτες μας (ιδιώτες και επιχειρήσεις).

Συχνές ερωτήσεις (F.A.Q.)

Δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις συνοπτικά με σύντομες απαντήσεις:

Ένας ντετέκτιβ στο Πέραμα προφανώς θα γνωρίζει την τοπική κοινωνία, αλλά θα κινήσει υποψίες. Άρα αυτός αν και εφόσον είναι καλός στη δουλειά του θα ανήκει σε κάποιο ευρύτερο δίκτυο. Μόνος του, freelancer όπως λέμε, δεν έχει καμία προοπτική επιβίωσης. Για αυτό συνήθως επιλέγουμε ένα μεγάλο και οργανωμένο γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για μία επισταμένη και αποτελεσματική ιδιωτική έρευνα. Η οργάνωση, οι δοκιμασμένες μέθοδοι και η εμπειρία είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην επιτυχή έκβαση μίας υπόθεσης.

Τα γραφεία ερευνών μας συνεργάζονται με τα μεγαλύτερα γραφεία του εξωτερικού. Αυτό από μόνο του διασφαλίζει την αξιοπιστία, την εχεμύθεια, την αποτελεσματική μέθοδο και την ικανοποίηση των πελατών. Η επιτυχής καθοδήγηση και ολοκλήρωση μίας υπόθεσης εδράζεται στα υψηλά στάνταρτ των γραφείων ερευνών μας. Δεν υπάρχει τυχαιότητα αλλά συντονισμένη προσπάθεια στα πλαίσια του εφικτού για ένα επωφελές αποτέλεσμα.


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ DETECTIVES ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο Κώστας Σωτηρόπουλος έχει μια σταθερή μακροχρόνια συνεργασία με έγκυρους αναγνωρισμένους Detectives σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Στις μέρες μας η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου είναι πολύ διαδεδομένη αφού ένα μεγάλος μέρος των πληροφοριών που ανταλλάσσουμε καθημερινά γίνεται με την χρήση κινητού τηλεφώνου. Έτσι η παρακολούθηση μέσω κινητού πολλές φορές είναι η καλύτερη μέθοδος για να μάθουμε τις πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν.

Έτσι, ένας διαδεδομένος τρόπος παρακολούθησης ενός έξυπνου κινητού τηλεφώνου είναι με την εγκατάσταση ειδικού προγράμματος παρακολούθησης. Το σχετικό λογισμικό παρακολούθησης μπορεί να αγοραστεί μέσω του διαδικτύου και να εγκατασταθεί στο κινητό τηλέφωνο (συσκευή) του προσώπου / ατόμου που θέλουμε να παρακολουθήσουμε. Έτσι η παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων γίνεται ευκολότερη και οικονομικότερη μιας και δεν απαιτείται καμία παρέμβαση στο υλικό (hardware) της συσκευής κινητής τηλεφωνίας.

14 ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ στο Πέραμα

Εφόσον λειτουργήσει ολοκληρωμένα το πρόγραμμα παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου και ανάλογα με τις δυνατότητες που αυτό διαθέτει μπορείτε να παρακολουθήσετε:

 1. Επαφές (Contacts)
 2. Ηχογραφημένες Συνομιλίες (Call Recordings)
 3. Καταγραφή Ήχων Περιβάλλοντος Χώρου (Ambient Voice Recording)
 4. Ιστορικό Κλήσεων (Call History)
 5. Μηνύματα SMS (Text Messages)
 6. Τοποθεσίες (Locations)
 7. Επίσκεψη σε Ιστότοπους / Ιστορικό Περιηγητή (Browser History)
 8. Μηνύματα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Emails)
 9. Φωτογραφίες (Photographs) και Βίντεο (Video)
 10. Εγκαταστημένες Εφαρμογές (Installed Applications)
 11. Πληροφορίες Κυψέλης και Ασυρμάτων Δικτύων που συνδέθηκε
 12. Πληροφορίες / Κατάσταση Συσκευής (Σήμα, Μπαταρία, Αποθηκευτικός Χώρος)
 13. Απομακρυσμένη διαχείριση λειτουργιών της συσκευής στο Πέραμα (Κλείδωμα οθόνης, διακοπή και έναρξη της καταγραφής κτλ.)
 14. Πιο εξελιγμένα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν και μηνύματα από Viber, WhatsΑpp, Hangouts, Skype, Facebook, Twitter κτλ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ
Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών σε όλη την Ελλάδα

Οι τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας είναι προσαρμοσμένο στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Παρόλο που διαθέτουμε χαμηλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν θυσιάζουμε καθόλου την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Καλέστε μας 24 ώρες και ενημερώστε μας για τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της υπόθεσης, που σας ενδιαφέρει να μας αναθέσετε. Να είστε σίγουροι ότι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουμε και να παραμείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από όλες τις απόψεις σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - Τι λένε για εμάς

Ντετέκτιβ με λόγο τιμής και αξιοπρέπεια. Ταχύτατο γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Συστήνω.

- Χρήστος, Αθήνα

Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με αυτό το γραφείο.(Google translate)

- Alex, Ηνωμένο Βασίλειο

Πραγματικά πολύ σοβαροί στην δουλειά τους....υπεύθυνοι άνθρωποι, συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Niki, Κηφισιά

Δεν μοιράζομαι αυτά που ξέρω και προσπαθώ να του πω ότι τα καταφέρνω για συνεργάτης του. Ωστόσο παίρνω την ευθύνη να σας τον συστήσω ανεπιφύλαχτα.

- ΜΑΝΟΣ, Ελλάδα

Αποδεδειγμένα πλήρη εχεμύθεια και σύντομα αποτελέσματα. Πάνω απ' όλα με τον ανθρωπο γίνεσαι φιλος, λες και γνωρίζεσαι από χρόνια, κάτι σσν γνωστός από παλιά..!

- Κωσταντίνος, Αθήνα

Γραφείο ντετέκτιβ με εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και απόλυτη εχεμύθεια. Μπράβο σας! Θα σας συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Βαγγέλης, Θεσσαλονίκη