ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: Τα γραφεία Κώστας Σωτηρόπουλος έχουν ιδιωτικούς ερευνητές ντετέκτιβ στη Νέα Φιλαδέλφεια και όλη την Αθήνα.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Τελευταία ενημέρωση 10 Αυγούστου 2020, Συντάκτης: Sotiropoulos Detectives & Associates.Έτσι αναλαμβάνουν όχι μόνο τις πιο δύσκολες υποθέσεις για επαγγελματικές και ιδιωτικές έρευνες στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και αποστολές σε όλον τον κόσμο.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Γραφεία ιδιωτικών ερευνών στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Sotiropoulos & Associates ιδρύθηκαν από έμπειρους και ικανούς επαγγελματίες με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικών ερευνών σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Τα γραφεία μας με έδρα την Αθήνα αναλαμβάνουν υποθέσεις ερευνών τόσο στη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και σε όλη την Ελλάδα.

Έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία εκατοντάδες υποθέσεις ιδιωτικών ερευνών μέχρι σήμερα, διατηρώντας την αξιοπιστία μας στο χρόνο, με τις μαρτυρίες των πελατών μας να αποτελούν τις καλύτερες συστάσεις.

Πώς να επιλέξετε Ιδιωτικό Ερευνητή στη Νέα Φιλαδέλφεια;

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Ο ιδιωτικός ερευνητής στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πρέπει να έχει πιστοποίηση από επίσημο κρατικό φορέα στην ειδικότητα του και να είναι μέλος αντίστοιχου αναγνωρισμένου συλλόγου του επαγγέλματος του. Θα πρέπει να λειτουργεί εντός του θεσπισμένου νομικού πλαισίου (Ν. 3206 /19.12.2003 (ΦΕΚ Α’ 298/23.12.2003). Να διαθέτει κατάλληλο προσωπικό, εξοπλισμό και τεχνογνωσία έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις κάθε υπόθεσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των Sotiropoulos Detectives & Associates;

Τα πλεονεκτήματα από τα γραφεία ερευνών μας μεταξύ άλλων είναι:

 • Απόλυτη Εχεμύθεια: Δεν θα μάθει κανείς στοιχεία της υπόθεσής σας.
 • Διακριτικότητα: Γνωρίζουμε πώς να μην γινόμαστε αντιληπτοί.
 • Συνέπεια: Κάνουμε ό,τι συμφωνούμε και υποστηρίζουμε των πελάτη μας καθόλη την διάρκεια της υπόθεσής του.
 • Εμπειρία & Ποιότητα: 30 χρόνια εμπειρίας με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών .
 • Πιστοποιήσεις – Διαθέτουμε Κρατικές & Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις σε όλους τους τομείς ώστε να έχετε αλλα και να νιώθετε την απόλυτη ασφάλεια .
 • Εξοπλισμός – Υποστηρίζουμε κάθε έρευνα που θα αναλάβουμε με ό,τι πιο σύγχρονο σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό υπάρχει στην Παγκόσμια αγορά.

Γραφείο ιδιωτικών ερευνών για απόλυτη επιτυχία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Αν αναζητάτε Γραφείο ιδιωτικών ερευνών, τότε σας έχουμε την καλύτερη λύση. Ιδιαίτερα για την περιοχή Νέα Φιλαδέλφεια διαθέτουμε συνεργάτες που γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της περιοχής και συνεργαζόμαστε μαζί τους για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.


Δείτε τι απαγορεύεται με το ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις: ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ και ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ.

Αν θέλετε να πληροφορηθείτε για το κόστος μίας ιδιωτικής έρευνας δείτε τη συνέχεια του παρόντος άρθρου.

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές μίας ιδιωτικής έρευνας;

Το κόστος μιας εμπιστευτικής έρευνας κυμαίνεται ανάλογα με:

 • το αντικείμενο και την διάρκεια της έρευνας
 • τους τρόπους και τα μέσα που θα επιλέξουμε
 • το ανθρώπινο δυναμικό που θα χρησιμοποιήσουμε
 • τον τόπο και τον χώρο που θα δραστηριοποιηθούμε

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την οικονομική κρίση στη χώρα μας και τη δυσκολία, που αυτή έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών, έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας και το κόστος των υπηρεσιών μας, ώστε να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες μας (ιδιώτες και επιχειρήσεις).

Συχνές ερωτήσεις (F.A.Q.)

Δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις συνοπτικά με σύντομες απαντήσεις:

Ένας ντετέκτιβ στη Νέα Φιλαδέλφεια προφανώς θα γνωρίζει την τοπική κοινωνία, αλλά θα κινήσεις υποψίες. Άρα αυτός αν και εφόσον είναι καλός στη δουλειά του θα ανήκει σε κάποιο ευρύτερο δίκτυο. Μόνος του, freelancer όπως λέμε, δεν έχει καμία προοπτική επιβίωσης. Για αυτό συνήθως επιλέγουμε ένα μεγάλο και οργανωμένο γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για μία επισταμένη και αποτελεσματική ιδιωτική έρευνα. Η οργάνωση, οι δοκιμασμένες μέθοδοι και η εμπειρία είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην επιτυχή έκβαση μίας υπόθεσης.

Τα γραφεία ερευνών μας συνεργάζονται με τα μεγαλύτερα γραφεία του εξωτερικού. Αυτό από μόνο του διασφαλίζει την αξιοπιστία, την εχεμύθεια, την αποτελεσματική μέθοδο και την ικανοποίηση των πελατών. Η επιτυχής καθοδήγηση και ολοκλήρωση μίας υπόθεσης εδράζεται στα υψηλά στάνταρτ των γραφείων ερευνών μας. Δεν υπάρχει τυχαιότητα αλλά συντονισμένη προσπάθεια στα πλαίσια του εφικτού για ένα επωφελές αποτέλεσμα.


Για ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ καλέστε τα κεντρικά μας γραφεία!

Ένας ντετέκτιβ στην Αθήνα από τα γραφεία Κ. Σωτηρόπουλος θα χρειαστεί ελάχιστο χρονικό διάστημα για μία τυπική ιδιωτική έρευνα ανάλογα με:

 1. Πόσο περίπλοκη είναι η υπόθεση σας.
 2. Πόσα και τι είδους στοιχεία έχετε στην κατοχή σας.
 3. Την ύπαρξη μαρτύρων (σε περιπτώσεις δικαστικών υποθέσεων).

Κατά συνέπεια η ιδιωτική έρευνα μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως αρκετές ημέρες για να ολοκληρωθεί. Στόχος μας είναι να διαλευκάνουμε πλήρως την υπόθεση σας συλλέγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και προσφέροντας σας άμεσα ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας πιο κάτω έχοντας τη βεβαιότητα ότι κάθε προσωπικό ζήτημα είναι ασφαλές. Δεν κρατάμε αρχείο emails και ακολουθούμε το πιο αυστηρό πρωτόκολλο ασφαλείας διεθνώς.

Η διακριτικότητα και η εχεμύθεια αποτελούν θεμελιώδεις αρχές της συνεργασίας μας. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλή. Οι οποιεσδήποτε επικοινωνίες μέσω email δεν αποθηκεύονται στο site μας και οι τηλεφωνικές μας συνομιλίες δεν καταγράφονται. Επίσης δεν ενοικιάζουμε, μοιραζόμαστε ή πουλάμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με οποιοδήποτε πρόσωπο ή εταιρεία.

Αν έχετε υποψίες για διαρροή εταιρικών δεδομένων της επιχείρησής σας στην Αθήνα, τότε είναι καιρός για ανάληψη δράσης. Το γραφείο μας διαθέτει τεράστια εμπειρία σε θέματα λήψης αντιμέτρων ασφαλείας. Με απόλυτη διακριτικότητα προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα στοιχεία που θα θωρακίσουν τον επαγγελματικό σας χώρο.

Παρακαλούμε επιλέξτε ΤΙΜΕΣ / ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.

Εναλλακτικά επιλέξτε από το κεντρικό μενού Τιμές / Κόστος για να επισκεφθείτε την σελίδα ΤΙΜΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ – ΚΟΣΤΟΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Παίζει το παιδί σας παιχνίδια στο internet; Υψηλοί κίνδυνοι στο online gaming

Παίζει το παιδί σας παιχνίδια στο ίντερνετ; Δώστε ιδιαίτερη προσοχή καθώς το online gaming εγκυμονεί πολύ υψηλούς κινδύνους! Τα περισσότερα παιδιά ως γενιά της σύγχρονης τεχνολογίας είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένα με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και το διαδίκτυο. Τα διαδικτυακά παιχνίδια που διαθέτουν ομαδική διασύνδεση και διαδραστική επικοινωνία παρουσιάζουν μεγάλη απήχηση αποτελώντας μια από τις αγαπημένες τους επιλογές. Ωστόσο, δεν είναι λίγα τα κρούσματα στα οποία τα φαινομενικά «αθώα» αυτά παιχνίδια εξελίσσονται σε ιδιαίτερα επικίνδυνα για την ασφάλεια των παιδιών. Πολλές φορές το online gaming θέτει συχνά σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους τη ζωή!

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σύμφωνα με βρετανικές εφημερίδες, το παιχνίδι ξεκίνησε να βρίσκει απήχηση μέσω του Facebook σε μαθητές της Βορείου Ιρλανδίας και στη συνέχεια η νέα αυτή «μόδα» επεκτάθηκε και σε νεαρά άτομα στην Βρετανία.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή καθώς το online gaming εγκυμονεί κινδύνους!
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο συναγερμός που σήμανε πριν λίγες ημέρες στις Αρχές διεθνώς, λόγω ενός νέου «αρρωστημένου» παιχνιδιού που άρχισε να κάνει την εμφάνισή του και να διαδίδεται μέσω του Facebook.

Πρόκειται για το διαδικτυακό παιχνίδι «48 hours Challenge» (Πρόκληση 48 ωρών) το οποίο παροτρύνει παιδιά και εφήβους να το σκάνε από το σπίτι τους τουλάχιστον για δύο 24ωρα και μάλιστα ανά δυάδες, με σκοπό να μην τους βρίσκει κανείς στο διάστημα αυτό.

48 hours Challenge Game

ΚΙΝΔΥΝΟΣ online gaming!

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή καθώς το online gaming εγκυμονεί κινδύνους!

Είναι συγκλονιστική η μαρτυρία μιας μητέρας η οποία βίωσε όλη την αγωνία και την ταραχή μέχρι να εντοπιστεί κόρη της από τις Αρχές 55 μίλια μακριά από το σπίτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Στις μέρες μας η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου είναι πολύ διαδεδομένη αφού ένα μεγάλος μέρος των πληροφοριών που ανταλλάσσουμε καθημερινά γίνεται με την χρήση κινητού τηλεφώνου. Έτσι η παρακολούθηση μέσω κινητού πολλές φορές είναι η καλύτερη μέθοδος για να μάθουμε τις πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν.

Έτσι, ένας διαδεδομένος τρόπος παρακολούθησης ενός έξυπνου κινητού τηλεφώνου είναι με την εγκατάσταση ειδικού προγράμματος παρακολούθησης. Το σχετικό λογισμικό παρακολούθησης μπορεί να αγοραστεί μέσω του διαδικτύου και να εγκατασταθεί στο κινητό τηλέφωνο (συσκευή) του προσώπου / ατόμου που θέλουμε να παρακολουθήσουμε. Έτσι η παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων γίνεται ευκολότερη και οικονομικότερη μιας και δεν απαιτείται καμία παρέμβαση στο υλικό (hardware) της συσκευής κινητής τηλεφωνίας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Ποιες πληροφορίες του κινητού μπορείτε να παρακολουθήσετε;

Εφόσον λειτουργήσει ολοκληρωμένα το πρόγραμμα παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου και ανάλογα με τις δυνατότητες που αυτό διαθέτει μπορείτε να παρακολουθήσετε:

 • Επαφές (Contacts)
 • Ηχογραφημένες Συνομιλίες (Call Recordings)
 • Καταγραφή Ήχων Περιβάλλοντος Χώρου (Ambient Voice Recording)
 • Ιστορικό Κλήσεων (Call History)
 • Μηνύματα SMS (Text Messages)
 • Τοποθεσίες (Locations)
 • Επίσκεψη σε Ιστότοπους / Ιστορικό Περιηγητή (Browser History)
 • Μηνύματα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Emails)
 • Φωτογραφίες (Photographs) και Βίντεο (Video)
 • Εγκαταστημένες Εφαρμογές (Installed Applications)
 • Πληροφορίες Κυψέλης και Ασυρμάτων Δικτύων που συνδέθηκε
 • Πληροφορίες / Κατάσταση Συσκευής (Σήμα, Μπαταρία, Αποθηκευτικός Χώρος)
 • Απομακρυσμένη διαχείριση λειτουργιών της συσκευής (Κλείδωμα οθόνης, διακοπή και έναρξη της καταγραφής κτλ.)
 • Πιο εξελιγμένα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν και μηνύματα από Viber, WhatsΑpp, Hangouts, Skype, Facebook, Twitter κτλ.
 • Ποιες συσκευές κινητής τηλεφωνίας μπορούμε να παρακολουθήσουμε με πρόγραμμα;

  Οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας που μπορούμε να παρακολουθήσουμε με πρόγραμμα είναι έξυπνα κινητά τηλέφωνα των παρακάτω λειτουργικών συστημάτων / κατασκευαστών:

  iOS 6+ / Apple iPhone 4+ and all iPads
  Android 2.2+/ οι περισσότερες συσκευές διαφόρων κατασκευαστών
  Windows Phone 7+ / οι περισσότερες συσκευές διαφόρων κατασκευαστών
  Black Berry / οι περισσότερες συσκευές
  Αν θέλετε να μάθετε αν υποστηρίζεται η έκδοση του λειτουργικού συστήματος ή ακόμα καλύτερα το μοντέλο της συσκευής που σας ενδιαφέρει χωρίς καμία επιβάρυνση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

  Πως εγκαθίσταται το πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού;

  Το πρόγραμμα παρακολούθησης εγκαθίσταται (installation / setup) στην συσκευή κινητής τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου (Internet). Η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή (Η/Υ) χρειάζεται σε περίπτωση που απαιτηθεί Jail Break (iPhone / iPad) ή Rooting (Android) ώστε να ενεργοποιηθούν περισσότερες δυνατότητες παρακολούθησης στην συσκευή.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  

  Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών σε όλη την Ελλάδα

  Οι τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας είναι προσαρμοσμένο στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Παρόλο που διαθέτουμε χαμηλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν θυσιάζουμε καθόλου την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

  Καλέστε μας 24 ώρες και ενημερώστε μας για τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της υπόθεσης, που σας ενδιαφέρει να μας αναθέσετε. Να είστε σίγουροι ότι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουμε και να παραμείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από όλες τις απόψεις σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

  

  ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - Τι λένε για εμάς

  Ντετέκτιβ με λόγο τιμής και αξιοπρέπεια. Ταχύτατο γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Συστήνω εγγυημένα.

  - Χρήστος, Αθήνα

  Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με αυτό το γραφείο.(Google translate)

  - Alex, Ηνωμένο Βασίλειο

  Πραγματικά πολύ σοβαροί στην δουλειά τους....υπεύθυνοι άνθρωποι, συστήνω ανεπιφύλακτα.

  - Niki, Κηφισιά

  Δεν μοιράζομαι αυτά που ξέρω και προσπαθώ να του πω ότι τα καταφέρνω για συνεργάτης του. Ωστόσο παίρνω την ευθύνη να σας τον συστήσω ανεπιφύλαχτα.

  - ΜΑΝΟΣ, Ελλάδα

  Αποδεδειγμένα πλήρη εχεμύθεια και σύντομα αποτελέσματα. Πάνω απ' όλα με τον ανθρωπο γίνεσαι φιλος, λες και γνωρίζεσαι από χρόνια, κάτι σσν γνωστός από παλιά..!

  - Κωσταντίνος, Αθήνα

  Γραφείο ντετέκτιβ με εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και απόλυτη εχεμύθεια. Μπράβο σας! Θα σας συστήνω ανεπιφύλακτα.

  - Βαγγέλης, Θεσσαλονίκη