Απαγωγές

Οι απαγωγές είναι ένα ιδιαίτερα επίκαιρο ζήτημα στις μέρες μας. Εκτός από τους ενήλικες που απαγάγονται συνήθως με σκοπό τον εκβιασμό, όλο και περισσότερα παιδιά πέφτουν θύματα απαγωγών, όχι μόνο για χρηματικούς λόγους, αλλά και εξαιτίας της εξάπλωσης δικτύων εμπορίας οργάνων και παιδικής πορνογραφίας.

Το ζητούμενο φυσικά είναι  να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο προστασίας έτσι ώστε να αποφεύγονται οι περιπτώσεις απαγωγών.

Στην περίπτωση όμως που κάποιος απευθυνθεί σε εμάς κατόπιν απαγωγής, με γνώμονα πάντα την εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας του ατόμου και της προστασίας του ψυχισμού του απαχθέντος και των οικείων του, χρησιμοποιούμε εξελιγμένη μεθοδολογία, και με απόλυτη μυστικότητα εντοπίζουμε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να δώσουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο της απαγωγής αλλά και τους ίδιους του απαγωγείς.

Οι άνθρωποι μας ειδικεύονται στον τομέα των παιδικών απαγωγών και έχουν φέρει εις πέρας επιτυχώς  εξαιρετικά δύσκολες υποθέσεις απαγωγών.

Εξαφανίσεις προσώπων

Οι εξαφανίσεις προσώπων δεν χωρούν ερασιτεχνισμούς και πρέπει να αντιμετωπίζονται αποκλειστικά από επαγγελματίες.

Μέσω του ευρύτατου δικτύου συνδέσμων που διαθέτουμε σε Ελλάδα και εξωτερικό και βασιζόμενοι στον υψηλό επαγγελματισμό των ανθρώπων μας, εντοπίζουμε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει -συγγενή, φίλο, συνεργάτη- όπου και αν βρίσκεται, ακόμα και με ελάχιστες διαθέσιμες πληροφορίες.

Οι εξαφανίσεις προσώπων χρειάζονται έντονη κριτική ικανότητα, αφού περιλαμβάνουν και εξέταση ανθρώπων που μπορεί να γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με το εξαφανισμένο άτομο και που συχνά ψεύδονται. Πριν την αποκάλυψη της οποιασδήποτε πληροφορίας έχουμε διασταυρώσει κάθε δεδομένο, ώστε να είμαστε σίγουροι 100% για το παραγόμενο αποτέλεσμα.

Απάτες

Οι απάτες σχετικά με επενδύσεις, ψευδή παροχή υπηρεσιών, ανύπαρκτων συμβολαίων κ.λπ., πλήττουν ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό ατόμων. Αποτελούν μια ευρεία γκάμα υποθέσεων και απασχολούν σε μεγάλο βαθμό τις ιδιωτικές έρευνες. Θύματα απάτης μπορούν να πέσουν άτομα κάθε ηλικίας.

Το κλειδί για την αντιμετώπιση της απάτης είναι η εις βάθος έρευνα η οποία λειτουργεί σε τρία βασικά στάδια:

  • στην πρόληψη
  • την έγκαιρη ανίχνευση
  • και στην άμεση αντιμετώπιση και καταστολή.

Το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό μας στοχεύει στην αντιμετώπιση της απάτης στη ρίζα της και σε όλες τις πιθανές της προεκτάσεις. Χάρις στην πολυετή μας εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας καταστέλλουμε και όλες τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει η απάτη στα εμπλεκόμενα άτομα σε προσωπικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Αναζήτηση χρεοφειλετών

Οι οικονομικές δυσκολίες της εποχής έχουν φέρει σε δύσκολη θέση πολλές επιχειρήσεις, αλλά και φυσικά πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται σε αδιέξοδο αντιμετωπίζοντας καθημερινά την δυσκολία εντοπισμού των λεγόμενων «άφαντων» χρεοφειλετών. Με απόλυτη εχεμύθεια αναλαμβάνουμε την ανεύρεση χρεοφειλετών, θέτοντας ως μοναδική μας προτεραιότητα την προάσπιση των δικαιωμάτων σας.

Αναλαμβάνουμε όχι μόνο να εντοπίσουμε τον οφειλέτη, αλλά και να σας παρέχουμε μια πλήρη εικόνα για την οικονομική του κατάσταση, διασταυρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τις πληροφορίες των περιουσιακών του στοιχείων.

Δικαιώματα ενοικιαστών

Τα δικαιώματα ενοικιαστών είναι εξίσου σημαντικά με αυτά του μισθωτή παρόλο που πολλές φορές, ούτε οι ίδιοι οι ενοικιαστές τα γνωρίζουν και προχωρούν στην υπογραφή συμβολαίου χωρίς να έχουν ελέγξει τα δικαιώματά τους.

Το γραφείο μας σας κατευθύνει σε ανθρώπους που θα προασπίσουν τα δικαιώματά σας και θα σας δικαιώσουν σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης αδιαφορεί ή αρνείται τις υποχρεώσεις του.

Αναζητήσεις ατόμων

Τα γραφεία μας αναλαμβάνουν αναζητήσεις ατόμων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια.

Χρησιμοποιώντας το δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε σε Ελλάδα και εξωτερικό και βασιζόμενοι στην πείρα και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων μας, εντοπίζουμε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αξιοποιώντας και το παραμικρό στοιχείο, γιατί πολλές φορές μπορεί να είναι το κλειδί που θα προχωρήσει την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα.

Παρακολουθήσεις

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών υποχρεούνται να βρίσκονται στα πλαίσια του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 και αφορά στους ιδιωτικούς ερευνητές. Υπάρχουν όμως κάποιες περιπτώσεις όπως η ανάγκη επιτήρησης ανηλίκων, στις οποίες μπορεί να χρειαστεί να προβούμε σε παρακολούθηση για να διαπιστωθεί ο τρόπος που συμπεριφέρονται εκτός της οικογένειας.

Ο μόνος τρόπος να πραγματοποιηθεί η παρακολούθηση ανηλίκου είναι με την πλήρη συναίνεση και γραπτώς από τους κηδεμόνες. Το γραφείο μας προσφέρει ένα άμεσο και τεκμηριωμένο αποτέλεσμα προσφέροντας σας υπηρεσίες μόνο από  εξειδικευμένους και πιστοποιημένους ερευνητές.

Μυστικές υπηρεσίες

Το γραφείο μας προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 1988. Χάρις στην τεράστια αναβάθμιση στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού οδηγηθήκαμε στην επάνδρωση άλλων δύο γραφείων.

Με είκοσι πέντε χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό μας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Θεωρούμε κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε ξεχωριστή και με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουμε τον κάθε άνθρωπο που απευθύνεται σε εμάς.

Ηλεκτρονικό έγκλημα

Το ηλεκτρονικό έγκλημα μπορεί να έχει πολλές μορφές όπως: Διάπραξη απάτης, κλοπή πληροφοριών και απευθείας παγίδευση θυμάτων. Στην πραγματικότητα δεν διαφέρει από ένα παραδοσιακού τύπου έγκλημα και το μόνο που αλλάζει είναι τα εργαλεία με τα οποίο αυτό διαπράττεται. Τα ίδια όμως ηλεκτρονικά εργαλεία, στα σωστά χέρια, χρησιμοποιούνται για την καταπολέμησή του εγκλήματος.

Η ανάκτηση και ο εντοπισμός είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα των προηγμένων μορφών εγκληματικότητας. Τα ευρήματα αποτελούν στοιχεία ικανά να χρησιμοποιηθούν έτσι ώστε οι υπαίτιοι να έρθουν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Δικαστικά στοιχεία

Η συλλογή τεκμηριωμένων στοιχείων με ισχυρή νομική βάση είναι μία ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία που απαιτεί μελέτη και εξειδικευμένη έρευνα.

Τα δικαστικά στοιχεία που θα σας παραδώσουμε θα είναι απόλυτα τεκμηριωμένα και αξιόπιστα, ικανά να θωρακίσουν την υπόθεση σας από όλες τις πλευρές, δίνοντας σας έτσι τη σιγουριά του πλέον θετικού αποτελέσματος αλλά και την προστασία ότι κάθε στοιχείο που λειτουργεί προς όφελος της υπόθεσης σας  δεν θα διαρρεύσει με αποτέλεσμα να καταλήξει στους λάθος ανθρώπους.

Σεξουαλική κακοποίηση

Η σεξουαλική κακοποίηση αναφέρεται στην άσκηση σωματικής ή ψυχολογικής βίας σε παιδιά και ενήλικες, από άτομα εντός ή εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Στη δυσάρεστη περίπτωση, που η σεξουαλική κακοποίηση έχει πραγματοποιηθεί, οι επιχειρήσεις διεξάγονται με σκοπό να φέρουν τους υπαίτιους ενώπιον της δικαιοσύνης. Παράλληλα φροντίζουμε μέσω ειδικών συνεργατών την επιστροφή των θυμάτων σε ασφαλές και οικείο περιβάλλον.

Ειδικά στις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών λειτουργούμε με γνώμονα την απόλυτη προστασία της ήδη κλονισμένης ψυχολογίας του παιδιού.