ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

(Διευκρίνιση: ντετέκτιβ είναι πρώην όρος. Νυν επίσημος όρος: γραφεία ιδιωτικών ερευνών) ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ. Γραφεία ντετέκτιβ στη Λάρισα Κώστας Σωτηρόπουλος για ιδιωτικές έρευνες στη Λάρισα. Γραφεία ερευνών Λάρισας αλλά και Θεσσαλίας.

Η Λάρισα είναι πόλη της Θεσσαλίας, πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού αλλά και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο μόνιμος πληθυσμός του Δήμου Λαρισαίων ανέρχεται σε 162 χιλιάδες κατοίκους, με τον μόνιμο πληθυσμό της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (πρώην Νομαρχίας) να ανέρχεται σε 284 χιλιάδες κατοίκους, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας και τη μεγαλύτερη του Θεσσαλικού διαμερίσματος. Η Λάρισα είναι ένα σημαντικό εμπορικό, βιομηχανικό, συγκοινωνιακό και στρατιωτικό κέντρο, μία πόλη με έντονη δραστηριότητα, μεγάλο αριθμό φοιτητών και με τουριστική κίνηση.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Κώστας Σωτηρόπουλος ιδρύθηκαν από έμπειρους και ικανούς επαγγελματίες με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικών ερευνών σε όλη την Ελλάδα. Τα γραφεία μας με έδρα την Αθήνα αναλαμβάνουν υποθέσεις ιδιωτικών ερευνών (ιδιωτικές έρευνες) τόσο στην Λάρισα όσο και σε όλη την Θεσσαλία.

Η εγκληματικότητα στην περιοχή της Λάρισας είναι υψηλή και αφορά υποθέσεις διαφθοράς, τοκογλυφίας, ναρκωτικών, εγκληματικών οργανώσεων και πορνείας, που συμβαίνουν κυρίως στο κέντρο της πόλης. Ιδιαίτερα για την Λάρισα διαθέτουμε κατά τόπου συνεργάτες που γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της περιοχής και συνεργαζόμαστε μαζί τους για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης καλύπτουμε και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας που περιλαμβάνει τις περιοχές: Γιάννουλη, Φαλάνη, Τερψιθέα, Δασοχώρι, Ομορφοχώρι, Μελισσοχώρι, Γαλήνη, Πλατύκαμπος, Νίκαια, Κουλούρι.

Έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία πολλές υποθέσεις ιδιωτικών ερευνών στην Λάρισα μέχρι σήμερα, αυξάνοντας έτσι την αξιοπιστία και την φήμη μας κάθε χρόνο. Οι μαρτυρίες των πελατών μας να αποτελούν τις καλύτερες για μας συστάσεις.

Τα πλεονεκτήματα μας είναι:

  • Απόλυτη εχεμύθεια, υπευθυνότητα και διακριτικότητα: Δεν θα μάθει κανείς στοιχεία της υπόθεσης σας και δεν πρόκειται να γίνουμε αντιληπτοί. Ειδικά στην Λάρισα είμαστε εντελώς άγνωστοι και αυτό διευκολύνει ακόμα περισσότερο ώστε να μην καταλάβει κανείς τίποτα.
  • Άριστο προσωπικό, εξοπλισμό και τεχνογνωσία: Έχουμε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και τεχνογνωσία ώστε να τον χρησιμοποιούμε σωστά και να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
  • Εμπειρία και καλή φήμη: Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι και οι χιλιάδες υποθέσεις που έχουμε αναλάβει και διεκπεραιώσει από το 1991 που ξεκινήσαμε μέχρι σήμερα. Μπορείτε να έχετε όσες συστάσεις και μαρτυρίες θέλετε από πελάτες μας που έχουν μείνει όλοι ικανοποιημένοι τόσο από την συνεργασία όσο και από τα αποτελέσματα.
  • Τιμή / Ποιότητα: Η υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών είναι αυτό που σας προσφέρουμε. Οι τιμές μας είναι προσιτές και ανάλογες των απαιτήσεων της υπόθεσης και το γενικότερο κόστος των υπηρεσιών μας μειωμένο και προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της οικονομικής κρίσης.
  • Πιστοποίηση: Είμαστε αναγνωρισμένοι από επίσημους κρατικούς φορείς και μέλη αναγνωρισμένων επαγγελματικών συλλόγων.

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων:

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ ή ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΛΑΡΙΣΑ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑ