ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ, ΚΟΣΤΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ : Μάθετε για τις τιμές, το κόστος υπηρεσιών και τους τρόπους πληρωμής των γραφείων ντετέκτιβ Κώστας Σωτηρόπουλος.

Ποιο είναι το κόστος μιας έρευνας; Πως διαμορφώνονται οι τιμές;

Το κόστος μιας εμπιστευτικής έρευνας κυμαίνεται ανάλογα με:

 • το αντικείμενο και την διάρκεια της έρευνας
 • τους τρόπους και τα μέσα που θα επιλέξουμε
 • το ανθρώπινο δυναμικό που θα χρησιμοποιήσουμε
 • τον τόπο και τον χώρο που θα δραστηριοποιηθούμε

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής; Δέχεστε πιστωτικές κάρτες Vica Mastercard?

Τρόποι πληρωμής Mastercard Visa

Ναι δεχόμαστε όλους τους τρόπους πληρωμής. Ο κόσμος συνηθίζει πια να πληρώνει με το λεγόμενο "πλαστικό χρήμα" πληρώνοντας με mastercard ή visa. Ακόμη, δεχόμαστε και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την οικονομική κρίση στην χώρα μας και την δυσκολία που αυτή έχει επιφέρει στην αγορά αγαθών και υπηρεσιών έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας και το κόστος των υπηρεσιών μας ώστε να είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες μας (ιδιώτες και επιχειρήσεις).

Σταδιακά από το 2009 και μέχρι σήμερα, οι τιμές μας μειώθηκαν ως επακόλουθο της προσαρμογής τους στις απαιτήσεις των καιρών. Έτσι, οι συνολικές μειώσεις των τιμών μας είναι της τάξεως 30-40% για όλες τις υποθέσεις που αναλαμβάνουμε.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα στον πελάτη μας:

 • άριστη εξυπηρέτηση
 • απόλυτη εχεμύθεια
 • πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών
 • γρήγορα αποτελέσματα
 • τις καλύτερες τιμές τις αγοράς

Πόσο σημαντική είναι για σας μια έρευνα;

Πριν προχωρήσετε με την επικοινωνία και την ανάθεση της εμπιστευτικής έρευνας που σας ενδιαφέρει προτείνουμε να απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις:

 1. Πόσα χρήματα θα διαθέτατε προκειμένου να επιλύσετε ένα σοβαρό πρόβλημα που σας απασχολεί σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο;
 2. Τι θα κάνατε προκειμένου να διασφαλίσετε την ακεραιότητα της ιδιωτικής σας ζωής ή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας;
 3. Θα υπολογίζατε ποτέ περισσότερο το χρηματικό κόστος από την ασφάλεια των παιδιών σας, της οικογένειας σας ή ακόμα και της επιχείρησης σας;
 4. Ποιο χρηματικό ποσό αξίζει να διαθέσετε για να λύσετε το ζήτημα που σας απασχολεί διαρκώς υπονομεύοντας την ευτυχία σας;

Το βέβαιο είναι ότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση αρκεί να απευθυνθούμε σε υπεύθυνους και σωστούς επαγγελματίες.

Πώς γίνεται η ανάθεση μίας υπόθεσης;

Συνήθως με την ανάθεση μίας εμπιστευτικής έρευνας μας δίνεται και μια σχετική προκαταβολή. Η προκαταβολή αυτή καλύπτει τα έξοδα του απαιτούμενου υλικού και εξοπλισμού για την υπόθεση καθώς και μια προκαταβολή για όλο το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό.

Η εξόφληση της υπόθεσης γίνεται με την ολοκλήρωση της και την παράδοση των αποτελεσμάτων στον πελάτη.

Πως μπορώ να μάθω πόσο θα κοστίσει η έρευνα που με ενδιαφέρει;

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε για το κόστος της ιδιωτικής έρευνας που σας ενδιαφέρει είναι να επικοινωνήστε μαζί μας – κατά προτίμηση τηλεφωνικά.

Εφόσον η εκτίμηση της υπόθεση σας απαιτεί να μας γνωστοποιήσετε εμπιστευτικές πληροφορίες, καλό είναι να γίνει μια συνάντηση μαζί σας στα γραφεία μας.

Έτσι θα μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε ακριβώς για το κόστος της υπόθεση σας.

Ποιά είναι η κατάσταση της ιδιωτικής έρευνας στην Ελλάδα;

Παλαιότερα η εμπιστευτική έρευνα στην Ελλάδα παρέμενε σε ένα σημαντικό ποσοστό άγνωστη για το ευρύ κοινό, σε αντίθεση με χώρες του εξωτερικού, όπου η ανάθεση ενός προβλήματος σε γραφεία εμπιστευτικών ερευνών και η επίλυση του αποτελούσε και αποτελεί σταθερή κουλτούρα όλου του πληθυσμού και όχι μόνο προνόμιο των λίγων επωνύμων και ανθρώπων με οικονομική επιφάνεια.

Τα τελευταία χρόνια όμως, έχει γίνει μια αξιόλογη προσπάθεια «εξοικείωσης» του κόσμου με τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών. Αυτό οφείλεται:

 • στην υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών
 • στην ανθρώπινη και επαγγελματική συμπεριφορά και αντιμετώπιση
 • στον εκσυγχρονισμό σε εξοπλισμό
 • στις συστάσεις από ανθρώπους που εξυπηρετήθηκαν άψογα και άκρως εμπιστευτικά

Τι προτείνουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να δώστε την λύση στο ζήτημα που σας απασχολεί, την απάντηση στο ερώτημα που σας βασανίζει. Μην ζείτε άλλο με την υποψία, την αβεβαιότητα και το ψέμα. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας η αλήθεια.

ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ!Γιατί Να Επιλέξετε τα Γραφεία μας;

Εχεμύθεια

Για εμάς είναι ο πρώτος κανόνας, η αδιαπραγμάτευτη στιβαρή συμφωνία και ο απόλυτος σεβασμός στο πρόσωπο σας!

Αξιοπιστία

Σε εμάς είστε πάντα κερδισμένοι! Υπερσύγχρονη και ασφαλής έρευνα. Πάντα 100% αξιόπιστες & τεκμηριωμένες αποδείξεις .

Διακριτικότητα

Με 30 χρόνια εμπειρίας & εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, είστε σίγουροι για τη διακριτικότητα μας .
Ντετέκτιβ - Why us

Πιστοποιήσεις

Για εμάς επιβάλλεται να παρουσιάζουμε όλες τις νόμιμες από το κράτος πιστοποιήσεις. Είμαστε στη διάθεση σας .

Ελλάδα και Εξωτερικό

Έχουμε μόνιμη και υπεύθυνη επαγγελματική συνεργασία στις πόλεις της Ελλάδος και βέβαια σε αρκετές πόλεις σε όλον τον κόσμο.

24/7/365

Είμαστε πραγματικά κοντά σας 24 ώρες, επτά ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο. Καλέστε μας.

Διαθέτουμε Πιστοποιήσεις 9001:9015

Sotiropoulos Iso 9001 2015 Πιστοποιήσεις

Τα Γραφεία Κ. Σωτηρόπουλος διαθέτουν πολλές Πιστοποιήσεις και εδώ αξίζει να αναφερθεί η 9001:2015 Certification.

Ωστόσο συνεχίζοντας την παρουσίαση των Πιστοποιήσεων θεωρούμε σκόπιμο να τονίσουμε ότι στο γραφείο μας σε κάθε συνάντηση παρουσιάζονται όλα τα νόμιμα έγγραφα. Εξαρχής και πριν την ανάθεση μίας υπόθεσης είμαστε υποχρεωμένοι εκ του νόμου να παρουσιάζουμε και την άδεια λειτουργίας αλλά και μία σειρά πιστοποιήσεων.

Με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε εσείς την εγγύηση ότι συνεργάζεστε με Γραφείο Ερευνών που έχει όλες τις προϋποθέσεις για τη σωστή διαχείριση των εμπιστευτικών πληροφοριών σας.

Sotiropoulos Iso 27001 Certification

ISO 27001 μόνο για τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Κ. Σωτηρόπουλος

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών "Κ. Σωτηρόπουλος" είναι τα μόνα που διαθέτουν Πιστοποίηση ISO 27001 στην Ελλάδα. Αυτή η πιστοποίηση δηλώνει ότι εμείς πληρούμε όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και προδιαγραφές απορρήτου.

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στα ιδιωτικά γραφεία ερευνών, όπου απευθύνονται. Οφείλουν να ελέγχουν, αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.

Sotiropoulos nova Certifications

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ Κ. Σωτηρόπουλος

Παρακαλείσθε για τη δική σας και μόνον ασφάλεια και τη σωστή ποιότητα των εμπιστευτικών ερευνών, να απαιτείτε από οποιοδήποτε ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ τα εξής:

Από τον Ιδιωτικό Ερευνητή, που έχετε επιλέξει, και σας παρουσιάζεται ως ειδικός και έμπειρος σε ιδιωτικές εμπιστευτικές έρευνες, να σας προσκομίζει την κρατική άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.

Ακόμη, να σας επιδεικνύει τις απαραίτητες νόμιμες πιστοποιήσεις, τις πρόσφατα αναθεωρημένες από τους επισήμους φορείς.

Πολλοί παρουσιάζουν τέτοιους φορείς σε διαδικτυακές προβολές - έντυπα κ.τ.λ. ως επιπρόσθετες γνώσεις και δυνατότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

Αυτό θα σας διασφαλίσει μία σωστή συνεργασία και ένα πιθανόν σωστό αποτέλεσμα με εχεμύθεια & ασφάλεια, χωρίς τον κίνδυνο να πέσετε θύμα μιας απάτης, με αποτέλεσμα να χάσετε χρήματα και να εκτεθείτε σε καταστάσεις εκτός των δικών σας συμφερόντων.

Ευχαριστούμε και είμαστε στη διάθεσή σας με υποδειγματική οργάνωση σε ένα κλίμα ασφάλειας, αξιοπιστίας και φερεγγυότητας. Εμείς σας παρέχουμε εξαρχής όλα τα νόμιμα έγγραφα εξασκήσεως του επαγγέλματος και βέβαια όλες τις επιπρόσθετες πιστοποιήσεις, που διαθέτουμε για Εξειδικευμένες Ιδιωτικές Εμπιστευτικές Έρευνες.

Φιλικά,

Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος & Συνεργάτες
Υπηρεσίες Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών

Ο επαγγελματισμός των στελεχών και των συνεργατών μας καθώς και η ειδίκευση μας σε θέματα τηλεφωνίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών και γενικότερα παρακολούθησης και εντοπισμού με την χρήση της τελευταίας τεχνολογίας είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότητα μας.

Η συνεργασία με τους πελάτες μας διακρίνεται για την αξιοπιστία, την εχεμύθεια, την ασφάλεια, την αμεσότητα και την εμπιστοσύνη. Τα αποτελέσματα των υποθέσεων, που διερευνούμε, μας καθιέρωσαν ανάμεσα στα μεγαλύτερα και εγκυρότερα Γραφεία Εμπιστευτικών Ερευνών στην Ελλάδα.

Σημαντική επίσης είναι και η εξειδίκευσή μας σε θέματα παιδιών και εφήβων και η δυνατότητά μας να αναλαμβάνουμε υποθέσεις που αφορούν τη χρήση ουσιών (ναρκωτικά), σεξουαλικής παρενόχλησης, σχολικής βίας, ενδοοικογενειακής βίας και εκφοβισμού.ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - Τι λένε για εμάς

Ντετέκτιβ με λόγο τιμής και αξιοπρέπεια. Ταχύτατο γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Συστήνω.

- Χρήστος, Αθήνα

Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με αυτό το γραφείο.(Google translate)

- Alex, Ηνωμένο Βασίλειο

Πραγματικά πολύ σοβαροί στην δουλειά τους....υπεύθυνοι άνθρωποι, συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Niki, Κηφισιά

Δεν μοιράζομαι αυτά που ξέρω και προσπαθώ να του πω ότι τα καταφέρνω για συνεργάτης του. Ωστόσο παίρνω την ευθύνη να σας τον συστήσω ανεπιφύλαχτα.

- ΜΑΝΟΣ, Ελλάδα

Αποδεδειγμένα πλήρη εχεμύθεια και σύντομα αποτελέσματα. Πάνω απ' όλα με τον ανθρωπο γίνεσαι φιλος, λες και γνωρίζεσαι από χρόνια, κάτι σσν γνωστός από παλιά..!

- Κωσταντίνος, Αθήνα

Γραφείο ντετέκτιβ με εξυπηρέτηση, ευγενικό προσωπικό και απόλυτη εχεμύθεια. Μπράβο σας! Θα σας συστήνω ανεπιφύλακτα.

- Βαγγέλης, Θεσσαλονίκη